Sinemanın önüne geldik ne izleyelim dedik. Ne izleyelim derken film gözümüze takıldık. ne hint filmimi. öyle değil arkadaşlar. gerçekten belgesel tadında gerçekçi bir aşk filmi. bi yorum okudum çok üzüldüm. neymiş forward tuşuna basmaktan eli ağrımış. İster enayi deyin ister eski kafalı deyin ben filmi sinemada izlerim. adam resmen korsan izledim demeye getiriyor. Beyaz perde aşk olsun sizde bu yorumu yayınlıyosunuz. Kurgusu,senaryosu herşeyiyle oturmuş harika bi film izledim. Kim ne derse desin. 10/10
film dört dörtlük değildi ama oscarı hakedecek kadar iyiydi. neden insanlar hala hollywoodun aynı klişelerine ödül vermek ister anlamadım. bu film tüm klişelerden sıyrılmış ve gerçekleri put diye önümüze koymuş. başrol oyuncusu bir harikaydı. 10/9
Ödülleri sonuna kadar haketmiş ki gerekli hususlarda ödülleri edinmesi Oscar Ödül dağıtımının pek de yabana atılmadan düşünülerek verildiği kuşku götürmez bir gerçek (en azından bu film için söylenebilir) Hikayenin çocukluk dönemini kapsayan bölümü çok iyi işlenmiş, baştan sona hikayenin şahane olduğu söylenemez ama işleniş açısından çok başarılı. Özetle, şiddetle tavsiye olunur 9/10
Müzik haricinde her dalda Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi nden daha zayıf olmasına rağmen oscarları toplaması ilginç olan film belkide bu başarısını dünyanın yükselen devletlerinden biri olan Hindistana getirdiği sert eleştirilere borçludur.Ama film bize hatırlattığı şeyler açısından çok da önemlidir.Filmde oynayan çocuklar ve onlar gibi niceleri hala fakir,hala eğitimsiz,hala gerektiğinde bir lağım çukuruna atlamaya hazır.Dünyanın pek çok yerinde yaşayan ve kişisel servetleri Afrikadaki bazı devletlerin gelirlerine eşdeğerde olan pek çok insan!! uzak doğuya seyahatlerde bulunuyor.Oraya gidiş amaçları ordaki sefaleti biraz bile olsun hafifletmek için değil.Ne için olduğunu buraya yazamıyorum çünkü midem kaldırmıyor ve aklım almıyor..İnsanlık kesinlikle kıyameti hakediyor!!
Çok beğendim, çok iyi bir film. Oyunculuk harika. Özellikle çocukların oyunculuğuna bayıldım. Aldığı ödülleri kesinlikle hak etmiş. Sadece film bittikten sonra ki hint dansını beğenmedim. 9/10
Aldığı oskarları hak ediyor,gerçekten oyunculuklar çok sahiciydi.Ama filmden çıktıktan sonra acı gerçekler beni epey etkiledi.Hindistanda zengin-fakir dengesizliğini çok iyi gösteriyor.Bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim,Latika rolündeki kız çok güzeldi.