JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bu saatten sonra fazla bir şey söylemenin anlamı yok aslında.Her ne kadar beğeniler farklı olabilse de 8 oscar almış bir filmden söz ediyoruz.En çok öne çıkan mükemmel kurgu ve oyunculuklar diyebilirim.Danny Boyle bu kadar iyisini çekmemişti daha önce.
muhteşem bir film ve bence puanı az bile ilk başlarda neden bilmem ama bu filme bir önyargım vardı ve izlememiştim yazık olmuş keşke daha önce izleseymişim defalarca izlenebilecek eşsiz bir film...
İtiraf etmeliyim ki filmi önyargılı izledim kesin başarısız bir yapım cok abartılmıstır diye ama yanılmışım.İlk yarısı süperdi 2.yarısında işi küçük emrah a bağlamışlar ama yine de güzeldi bi ara bızım turk filmlerinden birini mi izliyorum dedim:)En beğendiğim oyuncu jamal ın en kucuk halını canlandıran cocuk o nasıl bir yetenek ve sevımlılıktır!Ozellıkle de resım ımzalatmak ıcın cukura atlamasına bayıldım:) Buarada fılmın sonundakı dansı da ızlemenızı tavsıye ederim.
tek kelimeyle olağanüstü bir film..aldığı oscarlar az bile..kurgu mükemmel.. yönetmenlerde çok iyi bir iş çıkarmış.. aslında bu filmi yapanların hikayeside biraz bu filmdeki hikayenin bazı noktalarında kesişiyor. bollywood yapımı bir filmin hollywood da mükemmel bir şekilde ilgi görmesi ve büyük ödüllere layık görülmesi.. iyi bir film yapmak için çok paraya gerek olmadığını gösteriyor.. tıpkı mutlu olmak için çok paraya gerek olmadığı gibi.. mutlaka izlenmesi gereken bir film..
sworfish sana katılıyorum. Eline, yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın. Bir film bu kadar güzel anlatılabilirdi ancak.Film hakkında yorumum ise çok güzel bir film. İzlemeniz gereken filmlerin başında gelir ancak en sevdiğim film olan Esaretin Bedelini geçemedi.
son zamanlarda izlediğim en harika film uzun zamandır böyle bir film böyle eşşiz konusu farklı bi film görmemiştim eğer bu filmi izlemezseniz gerçkten çok şey kaçırırsınız mutlaka ama mutlaka izleyin anlatmakla olmaz
Süper bir filmdi. Fakat ingiliz sömürüsünü biraz alt yapıya atmış Danny Boyle. Gerçi bunu daha çok taşısaydı filme, oscar alamazdı. Tam batının vicdanına iyi gelen bir film. Bir ara Afrika filmleri revaçta idi, şimdi Hindistan.
Mükemmel bir kurgu,mükemmel oyunculuklar,mükemmel anlatım..Geçişler,bağlantılı cevaplar,stres dolu mekanlar ve destansı bir aşk.Harika bir filmdi Oscar´ı kesinlikle hak etmiş.D) Its written. 10/10