Milyoner
4,4

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bu saatten sonra fazla bir şey söylemenin anlamı yok aslında.Her ne kadar beğeniler farklı olabilse de 8 oscar almış bir filmden söz ediyoruz.En çok öne çıkan mükemmel kurgu ve oyunculuklar diyebilirim.Danny Boyle bu kadar iyisini çekmemişti daha önce.
tusunlai
tusunlai

7 Ekim 2009 tarihinde eklendi
muhteşem bir film ve bence puanı az bile
ilk başlarda neden bilmem ama bu filme bir önyargım vardı ve izlememiştim yazık olmuş keşke daha önce izleseymişim defalarca izlenebilecek eşsiz bir film...
selmayurdasavas
selmayurdasavas

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İtiraf etmeliyim ki filmi önyargılı izledim kesin başarısız bir yapım cok abartılmıstır diye ama yanılmışım.İlk yarısı süperdi 2.yarısında işi küçük emrah a bağlamışlar ama yine de güzeldi bi ara bızım turk filmlerinden birini mi izliyorum dedim:)En beğendiğim oyuncu jamal ın en kucuk halını canlandıran cocuk o nasıl bir yetenek ve sevımlılıktır!Ozellıkle de resım ımzalatmak ıcın cukura atlamasına bayıldım:) Buarada fılmın sonundakı dansı da ızlemenızı tavsıye ederim.
berrylla
berrylla

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gayet başarılı bir filmdi çok beğendim konusu oyuncuları kısaca her şeyiyle 4 4lük bi filmdi kesinlikle izlenmeli tavsiye ederim
mustafa-furat
mustafa-furat

7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok harika bi film tam bir aşk öyküsü televizyon dünyasında neler döndüğünü anlatan bi film 8 oscarı hak eden iyi bir baş yapıt oyunculuklar harika
kaan-polat1907
kaan-polat1907

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Perfect siddetle tavsiye edilir :) 10/10
esvim
esvim

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle olağanüstü bir film..aldığı oscarlar az bile..kurgu mükemmel.. yönetmenlerde çok iyi bir iş çıkarmış.. aslında bu filmi yapanların hikayeside biraz bu filmdeki hikayenin bazı noktalarında kesişiyor. bollywood yapımı bir filmin hollywood da mükemmel bir şekilde ilgi görmesi ve büyük ödüllere layık görülmesi.. iyi bir film yapmak için çok paraya gerek olmadığını gösteriyor.. tıpkı mutlu olmak için çok paraya gerek olmadığı gibi.. mutlaka izlenmesi gereken bir film..
cihanoner86
cihanoner86

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sworfish sana katılıyorum. Eline, yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın. Bir film bu kadar güzel anlatılabilirdi ancak.Film hakkında yorumum ise çok güzel bir film. İzlemeniz gereken filmlerin başında gelir ancak en sevdiğim film olan Esaretin Bedelini geçemedi.
omer-elcicek
omer-elcicek

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en harika film uzun zamandır böyle bir film böyle eşşiz konusu farklı bi film görmemiştim eğer bu filmi izlemezseniz gerçkten çok şey kaçırırsınız mutlaka ama mutlaka izleyin anlatmakla olmaz
trowzeen
trowzeen

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
senaryo muhteşemdi. oscarı sonuna kadar hak ediyor. ama şu forward tuşuna basmaktan elim ağrıdı diyen kim yahu ? o nasıl bi film anlayışıdır
kiji-2
kiji-2

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.görüntüler,olayın kurgusu ve müzikler mükemmel.özellikle çocuk oyuncular harika,kaçırmayın.
hale-kenar
hale-kenar

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi. Fakat ingiliz sömürüsünü biraz alt yapıya atmış Danny Boyle. Gerçi bunu daha çok taşısaydı filme, oscar alamazdı. Tam batının vicdanına iyi gelen bir film. Bir ara Afrika filmleri revaçta idi, şimdi Hindistan.
erdiizbul
erdiizbul

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu filmı basıt bır fılm olarak dusunuodum hatta 2 3 gun bekledım ızlemek ıcın pek merak etmıodum ızledıgımde ıse ınanılmaz bır fılmle karsı karsıya kaldım muthıs oyku her sorunun cevapı jamalın hayatında saklı... soruları yanıtladıkca jamalın yasamı ortaya cıkıyor sevdıgı kız ugruna latıka ugruna parayı gozden cıkaran bır ınsan dogru cevap alın yazısıydı...........
tomtuk
tomtuk

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
gerçektende oscarı hakketmiş bir film herşeyiyle mükemmel izlemeyenler hemen izlesin yoksa büyük bi kayıp.
dr-
dr-

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir kurgu,mükemmel oyunculuklar,mükemmel anlatım..Geçişler,bağlantılı cevaplar,stres dolu mekanlar ve destansı bir aşk.Harika bir filmdi Oscar´ı kesinlikle hak etmiş.D) Its written. 10/10