Bazı filmler vardır oyuncuları sayesinde güzeldir, bazı filmler senaryosu, bazı fimler müzikleri vs.. Bu film bütünüyle harika olanlardan..Hollywood sinemasının bile oldukça kısır bir sürece girdiğini düşünürsek(aynı konular,aynı tarzlar ile sürekli karşımıza çıkmaları ile..)böyle farklı konu ve kurguyu beyazperde de görmek çok güzeldi.Müziklerini zaten söylemeye gerek yok olağanüstüydü!Film 120 dk olmasına rağmen cast akarken bile insanlar salondan çıkmak istemediler -tabi bunda cast esnasında çalan o süper şarkıyı dinlemek isteyenlerin payı da büyük:)Kısacası uzun bir aradan sonra sinema gibi sinema dedirten bir filme şahit olduk neyse ki!..10/10
son yıllarda izlediğim en iyi film..bir film hayatı tüm yönleriyle ancak bu kadar anlatabilir..jamal malik in de söylediği gibi: (Gerçek hindistanı mı görmek istediniz alın işte) gerçekten mükemmel
Muhteşem bir film, bu kadarını beklemiyordum. Film bitti ben hayran hayran ekrana bakıyorum. Filmin bitiş sahnesinden, yazıların aktığı bölüme kadar her şey on numara. Helal olsun böyle bir film yapıp da oskarı kaldıran sanatçılara.
Amelieden sonra hayranı olduğum tek film! Tek kekimeyle muhteşem,hiç bi filmin bu kadar uzun olup,bu kadar akıcı olabileceğini zannetmezdim;bir solukta izledim.bu 3. gidişim olacak:) filmdeki ufaklığında bir numaralı hastasıyım (((:
Kesinlikle Oscarları haketmiş.. Baştan sona sürükleyici.. Özellikle varoşlardaki müthiş çekimler ve müzikler filmi daha da eğlencele kılmış.. Mutlaka tavsiye ederim..
Farklı bir o kadar da güzel hikayesi olan sıkılmadan izleyebileceğiniz ve müzikleri gerçekten müthiş olan bir yapım. A.R.Rahman neden 200 milyonun üzerinde kopya sattığı anlaşılıyor müziklerden..
İnanılmaz bir senaryo Muhteşem bir kurgu Olağanüstü çekimler Tarifi güç oyunculuk
=
OSCar
Sanat sizden bir şeyler katmalı, sizin derdinizi, isyanınızı anlatmalı. Tebrik ediyorum, derdini iyi anlatmış bir film. Bollywood atakta. İnşallah Türk sineması da bu kadar iyi senaryolarla, oyunculuklarla ve reji anlayışıyla kendini dünyaya duyurur. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.