Milyoner
4,4

beay2003
beay2003

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
10/10. Herkese izlemesini kesinlikle tavsiye ederim. Müthiş bir kurgu ve sıkılmadan izlenebilecek bir film akışı. Kesinlikle doğru seçim.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten oscarı hakedicek nitelikte bir film. Son derece akıcı, merak uyandıran, insani, duygusal.. Benden 10 puan..
vagabonda85
vagabonda85

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelime harikaydı.... izledigim en güzel filmlerden biri
daybyday8181
daybyday8181

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Son yıllarda etkilenerek hiç sıkılmadan zevkle izlediğim sayılı filmlerdendi.Sinemada izleyyip değdi parama diyebileceğiniz harika bir film.
aecar
aecar

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle SÜperrrr ..son 3 senedir izlediğim en iyi yabancı film.. konusu DEşşşşetttt güzelllllllll
illuminati89
illuminati89

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu filme 10dan az puan verenleri anlamıyorum...filmi 4 sap izledik ve hiç belaltı konuşma geçmedi burdan filmin ne kadar etkileyici olduğunu anlayın;)
erci
erci

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu senenin en iyi ve en tatlı filmi bence;oyuncuları,kurgusu,müzikleri ve görüntüleri harika çağdaş bir masal.
sinkosen
sinkosen

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu sene bu kadar oscarı hak eden tek filmdi.. en ii yönetmen olsun en ii film kesinlikle bu filme verilmeliydi ki öle oldu.. herkesin kesinlikle izlemesi gereken bi film.. herkes kendinden bişiy bulabilir filmde.. eğer ben kendimden bişiy bulamadım diosan bidaha izle derim..;)
dazmanya
dazmanya

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi..
aysebusraeyuboglu
aysebusraeyuboglu

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
mükemmel 10 10 10 kesinlikle izlenmeli bir kere konusu çok güzel oyunculuk herşey 10 numara aldığı 8 oscar ın 8 ini de hak etmiş bir film kötü yorumlara kesinlikle aldanmayın gidin ve izleyin kesinlikle zaman kaybı değil göreceksiniz :D
roniha
roniha

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
inanılmaz güzel bir filmdi,kesinlikle tavsiye ederim...
nihal-eksi
nihal-eksi

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
öncelikle şunu söyliyim film bence harikaydı herkes izlemeli boşuna almamış o oscarı filmi kötü bulan arkadaşlar oscar jürisinden daha bilgili sanırım filmde bi güzellik olmasa bu ödülü almazdı çekilişle verilmiyo ödüller:)ülkemizde böyle filmler var ama bizim insanımızda öyle filmleri izlicek kapasite yok recep ivedik tarzı filmler insanların hoşuna gidiyor canneste ödül almış 3 maymun gişe rekorları kıran recep ivedik saçmalığı alt yapımızla alakalı sanattan anlamıyoruz kendini yönetmen sanan herkes atlarsa ortaya böyle filmlerin ardı arkası gelmez geri kalmaya devam ederiz ?Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz? Hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Fakat sanatkar olamazsınız.?işte buda güzel ATA mın anlamlı sözü
b-burcoglu
b-burcoglu

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film her yönüyle mükemmel.. Konu, senaryo, işleniş, kurgu.. Danny Boyle iyi iş çıkarmış..10/10
erolakiner
erolakiner

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
Dondurmam kaymak çok daha güzel bir flim.
whiteblack
whiteblack

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle son dönem Amerikan Sinemasına soluk getirdiği su götürmez bir gerçek olan yılın en iyi filmi görüldüğü üzere oscara layık görülen filmlerin büyük bir çoğunluğu dramatik filmlerdir ve farklı konuları ile anlam dolu senaryolarıylada göz doldururlar ve milyonerde bunu çok iyi başarmış bir yapıt olarak hak ettiği değeri gördü.Türk sinemasında bu şekilde filmler vardır diyenler var elbet ama varsaki nerede ve neden biz bu filmlerin reklamını iyi yapamıyoruz...