Milyoner
4,4

CaptainWolfBurak
CaptainWolfBurak

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Hrika bir baş yapıt içinde hayatın bütün gerçeklerini bulunduran bir film verdği mesajlar olsun konusu senaryasu olsun insana hayat için çabalama hissi veriyor filmde ayrıca çok okuyanmı çokgören mi konusuna en mantıklı cevap tabiki çok gören istedği şeyler için istedğini başarmak tuvalet çukuruna atlma sahnesi gibi birde kimseye güvenme kardeşine bile birde sunucu adama .:D 10/10 luk bir yapım benjaminden daha güzel değil daha çirkinde değil ama benjamin yerine en iyi film olarak bu filmin almasını isitiyorum
92-33-ozge
92-33-ozge

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence gerçekten çok hoş bir film çok gerçekçi,kurgusu ve müzikleri müthiş.oscarda favorimdir.
kagitpilot
kagitpilot

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
soruları yaşamak diye ben buna derim işte :)
film muazzamdı izlememek büyük kayıp olur. e ben biraz geç izledim ama sonunda izledim :)
skyishblue
skyishblue

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu ve oyunculukları çok güzel ve film oldukça sürükleyici. Beğendim. Ancak ben bu kadar çok dalda oscar almış olmasına bir anlam veremedim. Tamam gerçekten güzel bir film ve sosyal gerçekliklere de değinmişler, fakat ben bu filmi izlerken Benjamin Buttonı izlerken hissettiğim olağanüstülük duygusunu ne yazık ki hissedemedim. Film devam ederken hep olağanüstü bir sahne ya da orijinal replikler bekledim, ama beklediğimi bulamadım. Benjamin Buttonı izledikten sonra günlerce etkisinden çıkamamışken, bu filmi izledim ve bitti, unutulamayacaklarım arasına giremeyecek bir yapım.Ayrıca şuna değinmek istiyorum ki; bu film Bollywood filmi değil Hollywood filmidir. Sadece konusu Hindistanda geçmekte ve dolayısıyla da oyuncuları Hintli. Bu nedenle bizim ülkemizin sinemasını ve Bollywoodu bu film üzerinden kıyaslamak yersiz.Genel olarak filmi beğendim, emeği geçenlerin eline sağlık.8/10
yigityasa
yigityasa

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Müziklerinin hatrına biraz da torpil geçerek 9aldı benden. asla kaçırılacak bir film değil tabi. ancak 2009un oscarlarının cogunu toplaması Akademi Ödüllerinin dağıtımında ne gibi kriterlerin ele alındığı sorusunu daha da karmaşıklaştırıyor.
tonyukuk
tonyukuk

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Aldığı oskarları hak ediyor,gerçekten oyunculuklar çok sahiciydi.Ama filmden çıktıktan sonra acı gerçekler beni epey etkiledi.Hindistanda zengin-fakir dengesizliğini çok iyi gösteriyor.Bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim,Latika rolündeki kız çok güzeldi.
blake1978
blake1978

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
4 altın küreyi aldı, artı imdbde şuan 34. sıraya kadar çıktı ;) Ülkemizde ne zaman gösterilecek, kritik soru bu bence..
jaka-bo
jaka-bo

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok sevdim. İzleyen herkesin de sevdiğinden eminim:)
mettt
mettt

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin kalitesi ortadaama çocuk oyuncular bu kadar mı iyi olur :)
gizlibahce-2
gizlibahce-2

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
başyapıt olduğunu düşünmüyorum. 9...
sonerdkc07
sonerdkc07

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
biraz eksiklikleri olsa da güzel,sürükleyici,bilgi verici içinde çoğu konu ve duyguyu da barındıran oscar almayı haketmiş bir film:)izleyince insanda ayrı bir tat bırakıyor(benum içün öyle).Çoğu kişi tarafından beğenilir mi beğenilmez mi filmin KaDeRine bırakıyoruz:))10 üzerinden 8,3 veriyorum.
blade17m
blade17m

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmi 1 ay önce fln izlemiştim.Oscarı sonuna kadar hakediyordu zaten.Ayrıca bir arkadaş kurgu da nasıl oscarı alır hayret ettim diyor da bu filmde oldukça sağlam bir kurgu var.Sorulan soruların hayatından bir kesit olarak gösterilmesi başlı başına bir kurgu zaten...
harerd9
harerd9

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Vikas Swarupun kitabından inanılmaz güzel bir film.İnsanı çocukluğuna döndüren,Hindistandaki açlığın fakirliğin içinde herşeyi toz pembe görebilen çocukların inanılmaz macerası.Jamal ve Latikanın inanılmaz aşkı.Ve bu hikayeyi kim milyoner olmak ister? yarışmasıyla harika anlatan film.Film bittiğinde ağlamak,alkışlamak,sevinmek istedim.Herkes gibi..Bir oskar da ben verdim.
fringe-2
fringe-2

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
film güzel senaryo güzel.oscarıda kaptı ee daha olumsuz yorum yapanlar niye çenelerini yoruyor anlamıyorum...iyi seyirler kesinlikle tavsiye ederim
Kadir Ç
Kadir Ç

15 Aralık 2016 tarihinde eklendi
oscar konusunda çok abartıldığını düşünüyorum. ancak film drama dalında sizi sarıp sarmalayıp istediği zamana götürüyor. izlenilmesi gereken filmler içinde yerini alıyor..