Milyoner
4,4

vagabonda85
vagabonda85

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelime harikaydı.... izledigim en güzel filmlerden biri
koch90
koch90

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
danny boyle ismini görünce tereddütsüz izlemeye karar verdim. mükemmel bir film olmuş. hayatımda izlediğim en iyi 3 film arasına girdi hatta en iyisi. mutlaka izlemelisiniz..
green88ebt
green88ebt

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
oscarlardan bir kac gun once benjamin buttonu seyretmistim ve bu film oscari kesin alir demistim..taa ki slumdog izleyene kadar.bence mukemmel bir film arkadaslar seyretmeden gecmeyin oscari sonuna kadar haketti ayrica filmdeki muziklerde bir o kadar etkileyici 10/10
sempat
sempat

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmi oscar ödüllerinin dagıtıldıgı gece seyretmiştim ama oscarları topladıgından habersiz sabah haberlerde gordum ödülleri silip topladıgını ve belkide ilk defa evet gercektende zevk veren zamanımı harcamadıgım bir film seyrettim dedim.
hanife-unal79
hanife-unal79

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
baştan sona çok sürükleyici, etkileyici, heyacanlı vs.. sıfat bulamadım, süperdi!!!
atmacaonur
atmacaonur

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bence son derece süper bir film herşeyiyle aldığı tüm ödülleri hak ediyor
episode001
episode001

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
harika bir film...
arşivlik diyebilirim :))
haktr
haktr

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu fiLm çok kaLiteLi herkeze tavsiye ederm sürükleyici fiLmden anLayanLara tavsiye ederim..
hogwarts2005

Olağanüstü çekimler
Tarifi güç oyunculuk

=

OSCar

Sanat sizden bir şeyler katmalı, sizin derdinizi, isyanınızı anlatmalı. Tebrik ediyorum, derdini iyi anlatmış bir film. Bollywood atakta. İnşallah Türk sineması da bu kadar iyi senaryolarla, oyunculuklarla ve reji anlayışıyla kendini dünyaya duyurur. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.

10/10
didemozgun21
didemozgun21

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film tek kelime ile muhteşem.