Milyoner
4,4

hale-kenar
hale-kenar

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi. Fakat ingiliz sömürüsünü biraz alt yapıya atmış Danny Boyle. Gerçi bunu daha çok taşısaydı filme, oscar alamazdı. Tam batının vicdanına iyi gelen bir film. Bir ara Afrika filmleri revaçta idi, şimdi Hindistan.
illuminati89
illuminati89

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu filme 10dan az puan verenleri anlamıyorum...filmi 4 sap izledik ve hiç belaltı konuşma geçmedi burdan filmin ne kadar etkileyici olduğunu anlayın;)
beck31
beck31

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Uzun bir aradan sonra bir sinema filminin insanda nasıl leziz bir tat bıraktığını hatırlatan bir film oldu bana.Müzikleriyle, kurgusuyla, hikayesiyle, sürükleyiciliğle harika bir yapıttı.Danny Boylea beklenilmezi verdiği için teşekkür eder, herkesin izlemsini tavsiye ederim.10/10
erentos
erentos

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ne yalan söyleyeyim, filmden beklediklerim vardı elbette ama, bu kadarını beklemiyordum. Filmi gecenin bir yarısı izledim ve iki saate yakın sürmesine karşın, uykumun geldiğini hissetmedim bile. Öyle diyaloglar, öyle sahneler, öyle hoş öğeler var ki filmde, izlemezseniz çok şey kaçıracağınızı söyleyebilirim rahatlıkla. Sonuç olarak, mutlaka görülmesi ve takdir edilmesi gereken bir film. Aldığı onca Altın Küreyi sonuna kadar hakettiğini, siz de filmi görünce anlayacaksınız.
nuray-eylul
nuray-eylul

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
Uzun süredir izlediğim en harika film... tüm ödülleri fazlasıyla haketmiş...
arsev17
arsev17

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film, bu kadarını beklemiyordum. Film bitti ben hayran hayran ekrana bakıyorum. Filmin bitiş sahnesinden, yazıların aktığı bölüme kadar her şey on numara. Helal olsun böyle bir film yapıp da oskarı kaldıran sanatçılara.
erdiizbul
erdiizbul

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu filmı basıt bır fılm olarak dusunuodum hatta 2 3 gun bekledım ızlemek ıcın pek merak etmıodum ızledıgımde ıse ınanılmaz bır fılmle karsı karsıya kaldım muthıs oyku her sorunun cevapı jamalın hayatında saklı... soruları yanıtladıkca jamalın yasamı ortaya cıkıyor sevdıgı kız ugruna latıka ugruna parayı gozden cıkaran bır ınsan dogru cevap alın yazısıydı...........
fikriiye
fikriiye

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle kusursuz.. Herkese tavsiye ederim. Hem ağladım hem güldüm film boyunca. Son yıllarda çekilmiş en iy film oluğunu düşünüyorum.
good88
good88

13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
'who wants to be a millionaire ' . Çok kaliteli bir film . Zaten tüm oscarı sildi süpürdü . İzlemenizi öneririm . Konu itibariyle aksiyon , birazda dram içeriyor . Puanım 10/10 .
mehmet-bjk
mehmet-bjk

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sinemanın önüne geldik ne izleyelim dedik. Ne izleyelim derken film gözümüze takıldık. ne hint filmimi. öyle değil arkadaşlar. gerçekten belgesel tadında gerçekçi bir aşk filmi. bi yorum okudum çok üzüldüm. neymiş forward tuşuna basmaktan eli ağrımış. İster enayi deyin ister eski kafalı deyin ben filmi sinemada izlerim. adam resmen korsan izledim demeye getiriyor. Beyaz perde aşk olsun sizde bu yorumu yayınlıyosunuz. Kurgusu,senaryosu herşeyiyle oturmuş harika bi film izledim. Kim ne derse desin. 10/10
dr-
dr-

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir kurgu,mükemmel oyunculuklar,mükemmel anlatım..Geçişler,bağlantılı cevaplar,stres dolu mekanlar ve destansı bir aşk.Harika bir filmdi Oscar´ı kesinlikle hak etmiş.D) Its written. 10/10
HAMLET1980
HAMLET1980

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
10 numara bir film...
gordeslideniro
gordeslideniro

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir filmde olması gereken herşey var. Özellikle başrol oyuncusunun soğukkanlı hali beni çok etkiledi. Aldığı oskarları sonuna kadar hakeden bir başyapıt. 10/10
burcu
burcu

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle Mükemmel bir filmdi. Aldığı tüm ödülleri haketmiş.10/10
AstalaVista
AstalaVista

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Slumdog Millionaire 81. Oscar ÖdülleRiNe damgasını vuRdu..