hale-kenar
31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi. Fakat ingiliz sömürüsünü biraz alt yapıya atmış Danny Boyle. Gerçi bunu daha çok taşısaydı filme, oscar alamazdı. Tam batının vicdanına iyi gelen bir film. Bir ara Afrika filmleri revaçta idi, şimdi Hindistan.
Uzun bir aradan sonra bir sinema filminin insanda nasıl leziz bir tat bıraktığını hatırlatan bir film oldu bana.Müzikleriyle, kurgusuyla, hikayesiyle, sürükleyiciliğle harika bir yapıttı.Danny Boylea beklenilmezi verdiği için teşekkür eder, herkesin izlemsini tavsiye ederim.10/10
Ne yalan söyleyeyim, filmden beklediklerim vardı elbette ama, bu kadarını beklemiyordum. Filmi gecenin bir yarısı izledim ve iki saate yakın sürmesine karşın, uykumun geldiğini hissetmedim bile. Öyle diyaloglar, öyle sahneler, öyle hoş öğeler var ki filmde, izlemezseniz çok şey kaçıracağınızı söyleyebilirim rahatlıkla. Sonuç olarak, mutlaka görülmesi ve takdir edilmesi gereken bir film. Aldığı onca Altın Küreyi sonuna kadar hakettiğini, siz de filmi görünce anlayacaksınız.
Muhteşem bir film, bu kadarını beklemiyordum. Film bitti ben hayran hayran ekrana bakıyorum. Filmin bitiş sahnesinden, yazıların aktığı bölüme kadar her şey on numara. Helal olsun böyle bir film yapıp da oskarı kaldıran sanatçılara.
'who wants to be a millionaire ' . Çok kaliteli bir film . Zaten tüm oscarı sildi süpürdü . İzlemenizi öneririm . Konu itibariyle aksiyon , birazda dram içeriyor . Puanım 10/10 .
Sinemanın önüne geldik ne izleyelim dedik. Ne izleyelim derken film gözümüze takıldık. ne hint filmimi. öyle değil arkadaşlar. gerçekten belgesel tadında gerçekçi bir aşk filmi. bi yorum okudum çok üzüldüm. neymiş forward tuşuna basmaktan eli ağrımış. İster enayi deyin ister eski kafalı deyin ben filmi sinemada izlerim. adam resmen korsan izledim demeye getiriyor. Beyaz perde aşk olsun sizde bu yorumu yayınlıyosunuz. Kurgusu,senaryosu herşeyiyle oturmuş harika bi film izledim. Kim ne derse desin. 10/10
Mükemmel bir kurgu,mükemmel oyunculuklar,mükemmel anlatım..Geçişler,bağlantılı cevaplar,stres dolu mekanlar ve destansı bir aşk.Harika bir filmdi Oscar´ı kesinlikle hak etmiş.D) Its written. 10/10
Bir filmde olması gereken herşey var. Özellikle başrol oyuncusunun soğukkanlı hali beni çok etkiledi. Aldığı oskarları sonuna kadar hakeden bir başyapıt. 10/10