Milyoner
4,4

erci
erci

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu senenin en iyi ve en tatlı filmi bence;oyuncuları,kurgusu,müzikleri ve görüntüleri harika çağdaş bir masal.
Cengiz A.
Cengiz A.

25 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Sadece kurgusu ve geçişleri bile o kadar oscar ödülünü hak ediyor.
Benim Klasiklerin arasına girdi bile.
erosan-2
erosan-2

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film oskarı sonuna kadar hakediyor mutlaka izleyin derim
turkl82
turkl82

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandır böyle orijinal bir senaryosu olan bir film izlememiştim... Ne diyeyim mükemmel...
otrivine
otrivine

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandan beri bir filme 10 vermek için bekledim sonunda oldu.Eğer oscarda best picture ödülünü alamazsa oscarın saygınlığı oldukça azalır doğrusu.
MemolioN
MemolioN

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle bir başyapıt. ülkemizde de gösterilen basit bir yarışmadan bu kadar etkileyici bir filmin yapımı olağanüstü. 4 oscarı da sonuna kadar haketmiş.(Ama keşke şu sondaki hint dansını yapmasalardı. çünkü tam kendini filme kaptırmışsın o dansla tüm dramatik etki gidiyor.) yine de .... 9,6/10
whiteblack
whiteblack

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle son dönem Amerikan Sinemasına soluk getirdiği su götürmez bir gerçek olan yılın en iyi filmi görüldüğü üzere oscara layık görülen filmlerin büyük bir çoğunluğu dramatik filmlerdir ve farklı konuları ile anlam dolu senaryolarıylada göz doldururlar ve milyonerde bunu çok iyi başarmış bir yapıt olarak hak ettiği değeri gördü.Türk sinemasında bu şekilde filmler vardır diyenler var elbet ama varsaki nerede ve neden biz bu filmlerin reklamını iyi yapamıyoruz...
mangali
mangali

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bir filmde aranan herşey bu filmde mevcut.Senaryosundan oynculara kadar herşey mükemmel.Yaratıcılık ön planda.Coçuk oyuncularında hakkını yememek lazım.Oscarı sonuna kadar hakeden bir film. 10/10
sonofosiris
sonofosiris

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
Farklı bir o kadar da güzel hikayesi olan sıkılmadan izleyebileceğiniz ve müzikleri gerçekten müthiş olan bir yapım. A.R.Rahman neden 200 milyonun üzerinde kopya sattığı anlaşılıyor müziklerden..
kaan-polat1907
kaan-polat1907

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Perfect siddetle tavsiye edilir :) 10/10
muratdinc1967
muratdinc1967

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Aslında filmi beğendim...Ama beklediğimi de bulamadım açıkçası...Gerek İMDBdeki yorumlar olsun gerek burdaki yorumlar çok daha iyi bişey daha beklememi sağladı.....Ama herşeye rağmen çok güzel bir filmdi..
ykpdl
ykpdl

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten iyi film ya izlemek lazım helal olsun :)
candas1903
candas1903

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel film oscarıda sonuna kadar hak ediyor!!!
kayyan
kayyan

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hintli arkadaşları tebrik etmek lazım. çok mükemmel bir film olmuş 8 oscar helali hoş olsun.
jesibundy
jesibundy