volkanick
13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Müzik haricinde her dalda Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi nden daha zayıf olmasına rağmen oscarları toplaması ilginç olan film belkide bu başarısını dünyanın yükselen devletlerinden biri olan Hindistana getirdiği sert eleştirilere borçludur.Ama film bize hatırlattığı şeyler açısından çok da önemlidir.Filmde oynayan çocuklar ve onlar gibi niceleri hala fakir,hala eğitimsiz,hala gerektiğinde bir lağım çukuruna atlamaya hazır.Dünyanın pek çok yerinde yaşayan ve kişisel servetleri Afrikadaki bazı devletlerin gelirlerine eşdeğerde olan pek çok insan!! uzak doğuya seyahatlerde bulunuyor.Oraya gidiş amaçları ordaki sefaleti biraz bile olsun hafifletmek için değil.Ne için olduğunu buraya yazamıyorum çünkü midem kaldırmıyor ve aklım almıyor..İnsanlık kesinlikle kıyameti hakediyor!!
keyifle izlediğim ve umduğumdan fazlasını bulduğum bir film oldu benim için, senaryosu gerçekten çok hoş ve yönetmenden kaynaklanıyor olsa gerek ki oldukça da akıcı bir filmdi.beğenme konusunda bir şey demiyorum ancak sanki abartılı bir şekilde övülüp yere göğe sığdırılamıyor. filmi izliyorsunuz, hatta gülümseyerek iyi vakit geçirdiğinizi düşünüyorsunuz, ancak film bittikten sonra etkisi de yok oluyor ve öylece unutulup gitmeye yakınlaşıyordu. senaryo çok sağlam, müzikler yerinde kullanılmış, oyuncular olması gerektiği gibi (ne çok kötü ne de ayakta alkışlanacak performansları var) ve yönetmenin abartılmaması gereken başarılı bir çizgisi var.iyi bir film ama kesinlikle yılın en iyi filmi değil7/10
Tek kelime ile harika.. Müzikleriyle , hayatın içinden oluşuyla, gerçekçiliğiyle kesinlikle insanı etkilemeyi başarıyor.. Kesinlikle kaçırmayın derim.. 9/10
Gereginden fazla abartilan ve abartildigi kadar da hizli unutulan filmlerden. Fikir fena degildi, bunun perdeye yansimasi da fena sayilmazdi. Ama bunlar, filmin en iyi film Oscar'i alabilecek bir film oldugunu düsündürmüyor bana.
çok anlamlı,gerçekçi ve güzel bir film her ne kadar aldığı oscarları haketmesede senaryo çok sağlam gerçek hayat filme taşınmış çarpıcı ve sürükleyici anlatımıyla izlenmeyi hakeden bir film herkese tavsiye ederim izlerken farklı yaşamlara gideceksiniz çünkü...
127 saat kesinlikle daha etkili milyonerden.. akıcı, güzel bir film milyoner ama pek etkilenmedim ben.. 127 saat filmindeki o güçlü etki ve farklı anlatım milyonerde yok.. bu nedenle oscarlık bir film olduğunu düşünmüyorum.. akıcı, hoş bir film hepsi bu.. 7/10