Milyoner
4,4

utku-berk
utku-berk

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle bu yılın en iyi filmi.ıssız adamı yere göğe sığdıramayanlar bu filmi mutlaka izlesin.filmde her tad var.mizah,aşk dram,sosyal mesaj ne arıyorsanız bulacaksınız.birde film bittikten sonraki danslar çok iyi olmuş.
Mehmet Emin U.
Mehmet Emin U.

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Süper Süper Süper bir film insanı kendine hayran bırakıyor gerçekten en iyi film oscarını alabilecek derecede güüzel bir film izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir
eem-2005
eem-2005

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika ya... 10/10.. izlenmeden ölünmemesi gereken ender flmlerden birisi..
handanece
handanece

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
benjamin button mu slumdog mu oscarı hakediyodu derseniz kesinlikle slumdog derim. etkileyiciydi.
xezaludelal
xezaludelal

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
hos bir film...

fakat aldigi oscarlarin hicbirini hak etmiyor.....
skyishblue
skyishblue

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu ve oyunculukları çok güzel ve film oldukça sürükleyici. Beğendim. Ancak ben bu kadar çok dalda oscar almış olmasına bir anlam veremedim. Tamam gerçekten güzel bir film ve sosyal gerçekliklere de değinmişler, fakat ben bu filmi izlerken Benjamin Buttonı izlerken hissettiğim olağanüstülük duygusunu ne yazık ki hissedemedim. Film devam ederken hep olağanüstü bir sahne ya da orijinal replikler bekledim, ama beklediğimi bulamadım. Benjamin Buttonı izledikten sonra günlerce etkisinden çıkamamışken, bu filmi izledim ve bitti, unutulamayacaklarım arasına giremeyecek bir yapım.Ayrıca şuna değinmek istiyorum ki; bu film Bollywood filmi değil Hollywood filmidir. Sadece konusu Hindistanda geçmekte ve dolayısıyla da oyuncuları Hintli. Bu nedenle bizim ülkemizin sinemasını ve Bollywoodu bu film üzerinden kıyaslamak yersiz.Genel olarak filmi beğendim, emeği geçenlerin eline sağlık.8/10
daybyday8181
daybyday8181

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Son yıllarda etkilenerek hiç sıkılmadan zevkle izlediğim sayılı filmlerdendi.Sinemada izleyyip değdi parama diyebileceğiniz harika bir film.
greenpyramid
greenpyramid

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok hoş bir filmdi ama kesinlikle 8 Oscarı hakedecek kadar da yoktu ...Film,sıcak,samimi ve akıcıydı.Eğlenceli,yer yer de dramatikti..Sonuç olarak olağanüstü olmasa da gayet iyi bir film diyebilirim.8/10
lusargon
lusargon

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu film bu kadar oscarı haketmedi!
Filmi İzlerken Resmen Sıkıldım.
Forward Tusuna Basmaktan Elim Ağrıdı.
prustanca
prustanca

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir senaryo, bir sonraki sahnede ne olacağını tahmin etmek çok güç değil.ilk 30 dakikasındaki baş döndürücü karmaşası izleyeni umutlandırıyor ama sona doğru düşmeye başlıyor ve finalde de çakılıyor film.trainspotting gibi ekstra şahane bi filmi yöneten danny boyle dan maalesef hayalkırıklığı.oscar almasına da şaşmamalı.akademi nin seçtiği diğer best picture lere bakılırsa (titanic,lord of the rings, ..vb.).4/10
incimburcum
incimburcum

25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu kadar basit bir konu bu kadar mükemmel işlenebilir
pyramidhead-2
pyramidhead-2

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
oyunculuk fena değil, senaryo çok saçma
hale-kenar
hale-kenar

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi. Fakat ingiliz sömürüsünü biraz alt yapıya atmış Danny Boyle. Gerçi bunu daha çok taşısaydı filme, oscar alamazdı. Tam batının vicdanına iyi gelen bir film. Bir ara Afrika filmleri revaçta idi, şimdi Hindistan.
Mehmet Ortaç
Mehmet Ortaç

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir filmdi. İzlerken hem eğleniyor hemde hüzünleniyorsunuz. Oyunculuk gerçekten harikaydı. Senaryoya diyecek laf bulamıyorum bile... Aranızda benim gibi arşiv yapanlarınız varsa; inanın bu filmi kesinlikle arşivinize eklemelisiniz.!
HayallereAGIT
HayallereAGIT