Milyoner

İzlememek büyük kayıp.
sinema
1 ziyaretçi
16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bana yeşilçamın günümüz versiyonunu hatırlattı, konu olarak da tabiki üzerinde film çekilmemiş bişey olduğu için izlenmesi gereken bir film.kimi yerinde müslümanlıkla ilgili bi kaç hoş olmayan sahne olsa da filmi konusundan saptırmamak gerek, en azından onlar yapıyor biz aldırış etmeyebiliriz... sıkılmadana izleyeceğiniz küçük çocukların harika oyunculukları sizi yer yer güldürüyor açıkcası ...(10/ 8.2)...
pusat543
pusat543

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel Mükemmel Mükemmel, gerçekten şu oscarı veren adamlar filmden alnıyorlar. oyunculuklar süper özellikle ufaklıklar harikaydı 10/9
MemolioN
MemolioN

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle bir başyapıt. ülkemizde de gösterilen basit bir yarışmadan bu kadar etkileyici bir filmin yapımı olağanüstü. 4 oscarı da sonuna kadar haketmiş.(Ama keşke şu sondaki hint dansını yapmasalardı. çünkü tam kendini filme kaptırmışsın o dansla tüm dramatik etki gidiyor.) yine de .... 9,6/10
peterpunk
peterpunk

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Amerikan sinemasına kocaman bir tokat daha geliyor.. Harikulade bir film. Hint sinemasının başyapıtı olacak kalitede. Umarım oscarı alır.
basouekin
basouekin

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aldığı oscarları gerçekten hakkeden bir film. Hindistandan tepki almasına şaşmamak gerek. gerçekle hayal ancak bu kadar güzel birleştirebilirdi. çocuk oyuncular da çok güzel oynadılar. soundrackları da çok hoştu. sonda yapılan klasik hindistan filmlerde görülen dansı da ihmal etmemişler.

9/10
greenpyramid
greenpyramid

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok hoş bir filmdi ama kesinlikle 8 Oscarı hakedecek kadar da yoktu ...Film,sıcak,samimi ve akıcıydı.Eğlenceli,yer yer de dramatikti..Sonuç olarak olağanüstü olmasa da gayet iyi bir film diyebilirim.8/10
zodiac-kadir

D: Alın yazısıydı. 10 üzerinden 10 izleyin mutlaka
tanker26
tanker26

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aldığı 7 oscarı fazlasıyla hakeden bir film.Kesinlikle müthişti...
melsa8484
melsa8484

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
8 oscar alarak oscar gecesine damgasını vurmuştur merakla vizynona girmesini bekliyoruz zaten oscar töreninde bir hayli renkli görüntler çizmişlerdi
sonofosiris
sonofosiris

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
Farklı bir o kadar da güzel hikayesi olan sıkılmadan izleyebileceğiniz ve müzikleri gerçekten müthiş olan bir yapım. A.R.Rahman neden 200 milyonun üzerinde kopya sattığı anlaşılıyor müziklerden..
filmkurdu
filmkurdu

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle oscarı sonun kadar hakeden bir film. müzikleri de öyle. son yıllarda izlediğim en iyi film. benjamin buttonla kıyaslarsak bu film türü farklı ama bence bu film ağır basar. 10/10
handanece
handanece

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
benjamin button mu slumdog mu oscarı hakediyodu derseniz kesinlikle slumdog derim. etkileyiciydi.
suzi-2
suzi-2

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve farklı bir film.kesinlikle herkesin izlemesi gerek 10/10 abartısız.