ben anlatılanın aksine daha iyi bir film bekliyordum.. filme kötü demiyorum ama çok övdüler çok oscar aldı çok daha iyi bir film olabilirdi düş kırıklığına uğradım ve oscarı hak ettiğini düşünmüyorum..
Çok beğendim, çok iyi bir film. Oyunculuk harika. Özellikle çocukların oyunculuğuna bayıldım. Aldığı ödülleri kesinlikle hak etmiş. Sadece film bittikten sonra ki hint dansını beğenmedim. 9/10
pes yani. hiç birşey diyemiyorum. nasıl oluyorda son birkaç senenin en iyi filmlerinden biri deniyor. geyik bir senaryo ve ortalama oyunculuklar. ne ağlatıyor ne güldürüyor. daha filmin başından belli her soruda yaşanmışlık olduğu. üstelik başta final sorusu sorular da komik. bu filmden iyi en az 20 tane film sayarım bu seneden. ortalama bir film işte. max 7.
Bu senenin en iyi filimlerinden biri kesinlikle! Senaryosu çok güçlü filimin. Çocuk oyuncular ise bir başka Dünya! Müzikleride ayrıca sevdiriyor kendisini. Biraz daha derinine inmek istediğiniz olaylar oluyor, ama bu şekilde hem sıkmıyor, hemde tadı damağınızda kalıyor.Ben çok sevdim, harika bir filim.
Uzun zamandan beri bir filme 10 vermek için bekledim sonunda oldu.Eğer oscarda best picture ödülünü alamazsa oscarın saygınlığı oldukça azalır doğrusu.