freeop
27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tanrıkentin biraz değişik versiyonu gibi. Oscar Benjamin Buttona verilebilirdi. Ayrıca Frost/Nixon daha güzel bu filmden ancak bu filmde kesinlikle izlemeye değer bir film.
çok,basit,sıradan bir 'piyasa filmi' olmuş.. izlerken hoş vakit geçiriyosun fakat oscardaki başarısının biraz şişirme olduğu kanısındayım..buradaki puanı çok yüksek olduğundan 7 veriyorum
Filmin çok iyi bir finali vardı. Altın küre adaylıklarını hakediyor. Ama kazanmalı mı kazanmamalı mı bilemiyorum çünkü bu senenin en iyi film adaylarından izlediğim ilk film. Kurgusu tam anlamıyla mükemmeldi. Yönetmenliği de öyle. Senaryosu da özellikle sonlarına doğru daha da iyileşmişti. 9/10
ve unutmadan.. bu film kesinlikle oscarlık değil..güzel film ama 8 oscar.. asla.. bu film oscar ödüllerine olan güvenimin sonudur..ha sen güvenmiceksin de noolucak diyiceksiniz.. olsun.. sonudur..:)
Aldığı oskarları hak ediyor,gerçekten oyunculuklar çok sahiciydi.Ama filmden çıktıktan sonra acı gerçekler beni epey etkiledi.Hindistanda zengin-fakir dengesizliğini çok iyi gösteriyor.Bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim,Latika rolündeki kız çok güzeldi.
Sinemanın önüne geldik ne izleyelim dedik. Ne izleyelim derken film gözümüze takıldık. ne hint filmimi. öyle değil arkadaşlar. gerçekten belgesel tadında gerçekçi bir aşk filmi. bi yorum okudum çok üzüldüm. neymiş forward tuşuna basmaktan eli ağrımış. İster enayi deyin ister eski kafalı deyin ben filmi sinemada izlerim. adam resmen korsan izledim demeye getiriyor. Beyaz perde aşk olsun sizde bu yorumu yayınlıyosunuz. Kurgusu,senaryosu herşeyiyle oturmuş harika bi film izledim. Kim ne derse desin. 10/10
biraz eksiklikleri olsa da güzel,sürükleyici,bilgi verici içinde çoğu konu ve duyguyu da barındıran oscar almayı haketmiş bir film:)izleyince insanda ayrı bir tat bırakıyor(benum içün öyle).Çoğu kişi tarafından beğenilir mi beğenilmez mi filmin KaDeRine bırakıyoruz:))10 üzerinden 8,3 veriyorum.
Bir yarışmanın arka fonunda Hindistan gerçeğini anlatan Slumdog Millionaire gayet başarılı bir film.Filmi baştan sona sıkılmadan izliyorsunuz.Kurgusu gayet başarılıydı.Ben çocuk oyuncuların performansını diğer oyunculardan daha çok beğendim.En İyi Film Oscarını alırsa şaşırmam.10/7