Milyoner
4,4

freeop
freeop

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tanrıkentin biraz değişik versiyonu gibi. Oscar Benjamin Buttona verilebilirdi. Ayrıca Frost/Nixon daha güzel bu filmden ancak bu filmde kesinlikle izlemeye değer bir film.
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Güzel olmuş. Hint filmlerinin klasiğidir. "şarkı söylemek ve dans etmek" Filmin sonuna kadar dans etmeden ve şarkı söylemeden iyi durabilmişler :))
akimya27
akimya27

18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok,basit,sıradan bir 'piyasa filmi' olmuş.. izlerken hoş vakit geçiriyosun fakat oscardaki başarısının biraz şişirme olduğu kanısındayım..buradaki puanı çok yüksek olduğundan 7 veriyorum
ozghan57
ozghan57

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmin çok iyi bir finali vardı. Altın küre adaylıklarını hakediyor. Ama kazanmalı mı kazanmamalı mı bilemiyorum çünkü bu senenin en iyi film adaylarından izlediğim ilk film. Kurgusu tam anlamıyla mükemmeldi. Yönetmenliği de öyle. Senaryosu da özellikle sonlarına doğru daha da iyileşmişti. 9/10
pato53
pato53

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ve unutmadan..
bu film kesinlikle oscarlık değil..güzel film ama 8 oscar.. asla..
bu film oscar ödüllerine olan güvenimin sonudur..ha sen güvenmiceksin de noolucak diyiceksiniz.. olsun.. sonudur..:)
tonyukuk
tonyukuk

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Aldığı oskarları hak ediyor,gerçekten oyunculuklar çok sahiciydi.Ama filmden çıktıktan sonra acı gerçekler beni epey etkiledi.Hindistanda zengin-fakir dengesizliğini çok iyi gösteriyor.Bir de şunu belirtmeden geçemeyeceğim,Latika rolündeki kız çok güzeldi.
mehmet-bjk
mehmet-bjk

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sinemanın önüne geldik ne izleyelim dedik. Ne izleyelim derken film gözümüze takıldık. ne hint filmimi. öyle değil arkadaşlar. gerçekten belgesel tadında gerçekçi bir aşk filmi. bi yorum okudum çok üzüldüm. neymiş forward tuşuna basmaktan eli ağrımış. İster enayi deyin ister eski kafalı deyin ben filmi sinemada izlerim. adam resmen korsan izledim demeye getiriyor. Beyaz perde aşk olsun sizde bu yorumu yayınlıyosunuz. Kurgusu,senaryosu herşeyiyle oturmuş harika bi film izledim. Kim ne derse desin. 10/10
blake1978
blake1978

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
4 altın küreyi aldı, artı imdbde şuan 34. sıraya kadar çıktı ;) Ülkemizde ne zaman gösterilecek, kritik soru bu bence..
agresive-angel
agresive-angel

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aldığı ödülleri ve Oscarı sonuna kadar hakeden harika bir yapım..!
emossss
emossss

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kim 500 milyar ister kazandı
yazık
bu kadar mı umut dünyası olduk
herkes loto oynasın, kaderci olalım !!
sonerdkc07
sonerdkc07

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
biraz eksiklikleri olsa da güzel,sürükleyici,bilgi verici içinde çoğu konu ve duyguyu da barındıran oscar almayı haketmiş bir film:)izleyince insanda ayrı bir tat bırakıyor(benum içün öyle).Çoğu kişi tarafından beğenilir mi beğenilmez mi filmin KaDeRine bırakıyoruz:))10 üzerinden 8,3 veriyorum.
mstermen
mstermen

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film mükemmeldi izlemeyen varsa mutlaka izlesin özellikle çoçukların oyunculuklarına bayıldım resmen...:)
babylashy
babylashy

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
oyunculuklar çok güzel senaryo güel kurgu güzel müzikler güzel..güzel güzel güzel:)10/10
chichico
chichico

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mutlaka ama mutlaka izleyin.. bu yılın en iyi filmlerinden biri.. müzikler , kurgu hepsi kusursuz... oscarda rakiplerini zorlayacağı kesin..
sivzar
sivzar

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir yarışmanın arka fonunda Hindistan gerçeğini anlatan Slumdog Millionaire gayet başarılı bir film.Filmi baştan sona sıkılmadan izliyorsunuz.Kurgusu gayet başarılıydı.Ben çocuk oyuncuların performansını diğer oyunculardan daha çok beğendim.En İyi Film Oscarını alırsa şaşırmam.10/7