omeratr
1 değerlendirme
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harika bi film, sonuna kadar hiç sıkılmayacaksınız, film bittiği anda arkadaşınızın yüzüne bakacak ve gülümsüceksiniz, daha ne diyim. jim in hangi filmi kötü ki zaten, harika oynamış gene.
Bir bakıma haklısın sanırım. Liar Liar 2 de denilebilir. Ama ondan farklı olsa bence daha ii olurdu. Sonuçta hemen hemen aynı konu izlediğini birdaha izlemiş gibi olunabilir. Fakat işte Jim Carrey kalitesini yine konuşturup ekrana bağlayacaktır izleyenleri...
Öncelikle klasik bir Jim Carrey filmi izledik demek biraz zor. Diğer filimlerine nazaran çok daha basit bir filim ve bir kaç sahne hariç güldürmüyor. Bu sahneler içinde gidip paranızı boşa harcamınaza değmez çok daha gğzel filimler var seçici olmalı. Ben binbir hevesle gittim ama hayal kırklığına uğradım. Ayrıca filmin en kötü yanı da artık hollywood da bu işleri çığrından çıkartmış açıkça Amerikanın İrana karşı propagandasına maruz kalıyorsunuz filminde.İranlı başörtülü hanımla olan ilişkisi ve sonradan kurulan terörist bağlantılar uçak kullanma dersleri alması vs komediye bu işleri karıştırdıklarını ve ortaya aptalca bir şey çıktığını gösteriyor. Bunları izlemek zorunda mıyız Allah aşkına. Seyirci bu kadar da mı aptal yerine konur. Jim Carrey in bundan sonra hiçbir filimine gitmem kimseye de tavsiye etmem. Kısaca komedi komedi gibi yapılsın başka şeyler karıştırılmasın diyorum.
Sinemada izledigim en kotu filmlerden biriydi (ve bunu oylesine soylemiyorum.Gercekten "en" kotulerinden biriydi).Onumuzde oturan 10 yasindaki cocuk disinda filmde gulen ve eglenen oldugunu zannetmiyorum. Filmin konusu ilginc, degisik fakat film boyunca ayni seyler donuyor, basit ve sonunu ilk 15 dakikadan sonra tahmin edebileceginiz bir film.Bence cok vasat ve en fazla 4/10 alacak bir film. Ortalamasi dusmesi icin de 1/10 vermeyi planliyorum. iMDB puaninin 7/10 olmasina da anlam veremedim, beni yaniltan da o oldu.BeyazPerdeye de ilk defa yorum yaziyorum cunku filmden ciktiktan sonra filme yuksek puan verenlere sinir oldum :) En azindan bu yorumu okuyanlarin zamanlarini ve paralarini harcamamasi dilegiyle...
diğer jimm kaery filmleriyle kıyaslayınca daha kötü ancak son dönemde yapılmış en orjinal senaryolu komedi filmi diyebilirim . bence herkes izlemeli . belki büyülenmeyeceksiniz ancak pişman olmayacağınzdan emin olabiirsiniz. keyifli seyirler.
bu filmi seyretmek gercekten berbat bi duygu bu kadar berbat bir senaryoyu heralde ikinci sinif cocugu anca yazar:jim herzamanki gibi tek basina oynamaya calismis bu adam senaryoyu okumazmi ya