VcdSamimiyeti
18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Hem romantik,hem eğlenceli hemde çok önemli mesajlar veren bir film.Yada filmden bir replikle yorum yapalım;Dünya bir oyun bahçesi,bunu çocukken biliyoruz ama büyüdüğümüzde unutuyoruz.9/10
Çabuk gelsin, artık tarih ocağın ortalarını göstersin istiyorum ki Yes Mani izleyebilelim. Çok merak ediyorum, harika bir Jim Carrey filmi olacağından şüphem yok.
Bütün film boyunca güldürmüyor; ama bazı sahneleri oldukça iyiydi. Filme sadece komedi gözüyle bakıp, bolca kahkaha atmak istiyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz; ancak filme romantik komedi olarak yaklaşırsanız her iki türü de çok iyi harmanladığını farkedeceksiniz. Tabii, bunlar kendimce düşüncelerim. Son diyeceğim, izlediğinize pişman olmazsınız:)
Daha filmin afişinden ne kadar komik olacağını az çok anlayabiliyoruz.Zaten Jim Carrey ve Komedi.Ortaya nasıl kötü bişey çıkabilirki.Merakla bekliyoruz...
komedi dram karışımı bir film olmuş zaman zaman yine o garip mimiklere bürünüyor :)) çok fazla güleceğinizi düşünmeden izleyin hayal kırıklığına uğramazsınız verdiği mesajlar düşündürücü ve güzel iyi seyirler../8
genel olarak filmi begendigimi söyleyebilirim. jim yine güldürüyor. duygusallik ve komedi bir filmde oldugu zaman gercekten begeniliyor. sadece birisi oldugu zaman cekilmez oluyor. 8/10
Filim aslında fena değildi yanlış bir anlaşılmanın üzerinde duruluyor.Ama ben neden Jim Carrey filimde olduğu için daha çok güleceğimi tahmin ediyordum bu konuda umduğumu bulamadım;fakat bazı sahneler aklıma gelince halen gülümseyebiliyorum.Ama bana birisi sorarsa eğer Aman Tanrım mı Bay Evet mi diye hiç şüphesiz Bay Evet derim..