Bay Evet
1921 Puanlama

seymaerisen
seymaerisen

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
gerçekten zaman çabuk geçti izlerken ve gayet güldüm pişaman olmazsınız .
agresive-angel
agresive-angel

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Klasik Jim Carrey filmi :) her filmini bir önceki filminin devamı gibi izlediğim, Jim Carreyin mimikleriyle yüzümüzde bir tebessüm bırakan komedi filmlerden biri.. Beklediğim gibiydi , hiç şaşırmadım..
nskmourinho
nskmourinho

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Jim carrey e bayılırım ve her filmini izlemişimdir ama Yes Man gercekten cok kötü bir film olmuş. Carreynin her filminde olan siyasi taşlamaları,toplum yapısını eleştirme altyapısı bu filmde yok.Üstüne üstelik filmin konusu Liar Liar ile aynı olmasa da film buna cok paralel ilerliyor.Hatta aman tanrım ile bulamac yaplıp önümüze sürülmüş gibi.1 kez bile gülemedim espriler cok soguk ve itici geldi.Üstelik iran üzerinden inatla yaplan ırkçı espriler hiç hos degildi.4/10
ensaribya
ensaribya

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gülmeniz için ne yapmalılar insanlar...birinin size dokunması gerek sanırsam..ben gülmem diye gidersenz gülemezseniz...komedi filmleri izleyin biraz bu filmin farkını görürsünüz...alanında gayet iyi bir film..sizi kadri götürsün gittiği yere bence...ondan keyif alabilirsiniz..bide recep ivedik de yaklaştı sabredin...
selmayurdasavas
selmayurdasavas

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
Tipik bir Jim Carey filmi. Sonucta cok sey beklemeyerek izlemek lazım filmi amaç sadece kafanızı boşaltmak ve eğlenmek bunu da karsılıyor zaten film
MeLaNCH0L1c
MeLaNCH0L1c

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Aykırı Adamdan, aykırı bir film... Hayat aykırılıklarla güzeldir ki film de bunu destekliyor :)Birçok kişinin, izlerken çok eğleneceği bir film...10/9
theyurdal
theyurdal

16 Kasım 2014 tarihinde eklendi
çok eglenceli bir film jim carrey hakkını vermiş herzamanki gibi 10 üz 8.3
suadiyekartali
suadiyekartali

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Jim Carrey gerçekten bu işi biliyor beni çok güldürdü harika bir komedi filmi kesinlikle izlenmeli. 10/8.5
mervebloom
mervebloom

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Fragmanı beni çok umutlandırmıştı. Karnım ağrıyacak kadar güleceğime o kadar inanmıştım ki... Bu yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım. Kötü değildi tabiki ama karnınızın ağrımayacağına garanti verebilirim.
Josephy
Josephy

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Aslında Jim Carreyîn öteki filmleri kadar komik bir film değil.Yinede arada komiklikleri var ama film genel olarak güzel.Beğendim filmi
cansuyu
cansuyu

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Az önce izledim. Şeker tadında sıcacık bir film. Her şeye de evet deyince başına neler geldiğini göreceksiniz :) İzlemeyenler ne duruyorsunuz izlesenize :)
kardelend
kardelend

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
öyle çok fazla gülmedik, zaten mesajları(!) olan bir filmdi. biraz olgun bir jim carrey filmi olmuş, e jim carreyde yaşlandı artık biraz durulma zamanı. genel olarak iyi bir film tavsiye edilebilir.
Furkan Y.
Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Komedi denilince ilk akla gelen isimlerin en tepesinde yer alan bu adamın oynadığı film izlenmez mi hiç ? Çok komik, eğlenceli ve biraz düşündürücü kaliteli bir film.
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

17 Şubat 2014 tarihinde eklendi
hem romantik hem komik; hem de çok anlamlı. Sadece ewet diyerek hayat nasılda değişiyor... Sen olumlu değişince, önündeki olumlu kapılarda sonuna kadar açılıyor. Seni istemeyenler ister oluyo, bir anda aranan insan oluveriyorsun. 1 olumluluk devamındaki pekçok olumluluğu getiriyor. Hoş keyifli film, beğenerek izlersiniz emin olun.
two-face-2
two-face-2