Film cok eglenceliydi.(james eugene)Jim Carrey kendini yeniliyor ve bunu cok iyi başarıyor.Jim Carreyin çarpıcı seviyedeki 'gerçekçi' oyunculuğu yine başrolde.Kendinizi onun yerine koyacak gülecek,sevinecek ve aşkı hatırlayacaksınız.Tabi eğer unuttuysanız..
Çok Güzel bir film Jim carrey herzamanki komikliğiyle,zooey deschanel in herzamanki tatlılığı ile filmin insanda hayata bakışı açısından bir şey göstermesi ile dört dörtlük bir film.İzlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir
Bu filmden olumlu elektrik almamak mümkün değil :)Bunda Cim Carreynin payı şüphesiz çok büyük.Onun başına gelen enteresan olayları izlemek çok keyifliydi.Özellikle apartman tepesindeki intihar sahnesine bayıldım :)
yoruma bayıldım!! herşeye evet deyip serseri olmak??..çok ahlaksız bir film hiç bişey öğretmiyor!! :)))) çok doğru bir bakış açısı! yazıklar olsun jim carrey!!! benim için bittin sen!!
film Tam ßenim gibi içine Kapanık 1 adamın hikayesini anLatıyor :) GüzEL 1 Film di Pek Komedi Yoktu Ama yine de insan Jim Carrey e GüLüyor adam hiç bir şey yapmasa bile bizi güldürüyor.. Sesi de Çok güzeLmi$ : =) pek yabancı Müzik DinLemem ama Müziği söyLeme tArzı ho$uma gitti ve bayan Oyuncu da ßana RahmetLi seVgilimi Hatırlattığından dolayı ilgimi çekTi .. bilmiyorum bazen HaYattan ne gibi DerSLer çıkarabileceğimizi HatırLatıyor
Benjamin Buttonın Tuhaf mı tuhaf Hikayesi.Gerçekten de ilginç,ilginç olduğu kadar sıradırşı ve tuhaf bir film.Daha önce de usta Yönetmen David Fincherın,Panic Room (Panik Odası)Fight Club (Dövüş kulübü)Seven (Yedi)The Game (oyun)gibi bir çok ilginç ve kaliteli filmlerini beyaz perdede izlemiştik. yönetmeni,Benjamin Button la yine ilginç ve kaliteli bir yapımla karşımızda görüyoruz..Tersine işleyen bir insanın hayatını anlatan Benjamin Button,aynı zamanda etkileyici bir aşk hikayesini de konu almakta.Üç saate yakın bir süresi olan yapım,bazen sıkıntı verebiliyor olsa da,geri kalan bölümlerindeki etileyici sahneleriyle bu dezavantajını ortadan kaldırıyor.İyi vakit geçirebileceiğiniz bir film.8/10
film çok güldürmüyor sadece 1-2 sahnede güldüm ben mesela ama eğlenceli bir film keyifle izleniyor.herkes jim carey faktöründen dolayı kahkahalar atmak istiyor tabiki fakat bu filmde onu bulamayacaksınız.yine de izlenmesini tavsiye ederim.