Bay Evet
1921 Puanlama

patron-US-
patron-US-

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Jim Carrey olunca gülmeden geçemiyorsunuz! Vasatın üstü bir filim...
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Toplumsal veya sosyal bir mesaj alma güdüsü taşımadan özellikle jim carry için izlenebilicek bir film. Vakit geçirmek, birazda gülmek için ideal..
ali-kahvecix
ali-kahvecix

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence çok iyi değil, Jim Carrey daha iyisini yapabilirdi. Jim Carreynin vasat filmlerinden bir tanesi. 1 yada 2 kez gülmüşümdür. 6/10
mustynet3
mustynet3

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jim carrey hangi filmi kötü?
sonerdkc07
sonerdkc07

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelimyle süper
gayret57
gayret57

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film.jimin en iyi filmi mi'Bence değildi ama güzel,izlemeye kesinlikle değer.
bskbskbsk
bskbskbsk

8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bence çok komikti yaa :) beğendimm....
harerd9
harerd9

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film cok eglenceliydi.(james eugene)Jim Carrey kendini yeniliyor ve bunu cok iyi başarıyor.Jim Carreyin çarpıcı seviyedeki 'gerçekçi' oyunculuğu yine başrolde.Kendinizi onun yerine koyacak gülecek,sevinecek ve aşkı hatırlayacaksınız.Tabi eğer unuttuysanız..
hakan07
hakan07

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
güzel film izlenebilir 8/10...
aya2002
aya2002

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Çok Güzel bir film Jim carrey herzamanki komikliğiyle,zooey deschanel in herzamanki tatlılığı ile filmin insanda hayata bakışı açısından bir şey göstermesi ile dört dörtlük bir film.İzlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir
arbuce
arbuce

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bu filmden olumlu elektrik almamak mümkün değil :)Bunda Cim Carreynin payı şüphesiz çok büyük.Onun başına gelen enteresan olayları izlemek çok keyifliydi.Özellikle apartman tepesindeki intihar sahnesine bayıldım :)
ummagumma-2
ummagumma-2

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yoruma bayıldım!! herşeye evet deyip serseri olmak??..çok ahlaksız bir film hiç bişey öğretmiyor!! :)))) çok doğru bir bakış açısı! yazıklar olsun jim carrey!!! benim için bittin sen!!
tipsiz-genc
tipsiz-genc

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film Tam ßenim gibi içine Kapanık 1 adamın hikayesini anLatıyor :) GüzEL 1 Film di Pek Komedi Yoktu Ama yine de insan Jim Carrey e GüLüyor adam hiç bir şey yapmasa bile bizi güldürüyor.. Sesi de Çok güzeLmi$ : =) pek yabancı Müzik DinLemem ama Müziği söyLeme tArzı ho$uma gitti ve bayan Oyuncu da ßana RahmetLi seVgilimi Hatırlattığından dolayı ilgimi çekTi .. bilmiyorum bazen HaYattan ne gibi DerSLer çıkarabileceğimizi HatırLatıyor
koala70
koala70

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Benjamin Buttonın Tuhaf mı tuhaf Hikayesi.Gerçekten de ilginç,ilginç olduğu kadar sıradırşı ve tuhaf bir film.Daha önce de usta Yönetmen David Fincherın,Panic Room (Panik Odası)Fight Club (Dövüş kulübü)Seven
(Yedi)The Game (oyun)gibi bir çok ilginç ve kaliteli filmlerini beyaz perdede izlemiştik. yönetmeni,Benjamin Button la yine ilginç ve kaliteli bir yapımla karşımızda görüyoruz..Tersine işleyen bir insanın hayatını anlatan Benjamin Button,aynı zamanda etkileyici bir aşk hikayesini de konu almakta.Üç saate yakın bir süresi olan yapım,bazen sıkıntı verebiliyor olsa da,geri kalan bölümlerindeki etileyici sahneleriyle bu dezavantajını ortadan kaldırıyor.İyi vakit geçirebileceiğiniz bir film.8/10
metalstein
metalstein

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film çok güldürmüyor sadece 1-2 sahnede güldüm ben mesela ama eğlenceli bir film keyifle izleniyor.herkes jim carey faktöründen dolayı kahkahalar atmak istiyor tabiki fakat bu filmde onu bulamayacaksınız.yine de izlenmesini tavsiye ederim.