metalstein
1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film çok güldürmüyor sadece 1-2 sahnede güldüm ben mesela ama eğlenceli bir film keyifle izleniyor.herkes jim carey faktöründen dolayı kahkahalar atmak istiyor tabiki fakat bu filmde onu bulamayacaksınız.yine de izlenmesini tavsiye ederim.
diğer jimm kaery filmleriyle kıyaslayınca daha kötü ancak son dönemde yapılmış en orjinal senaryolu komedi filmi diyebilirim . bence herkes izlemeli . belki büyülenmeyeceksiniz ancak pişman olmayacağınzdan emin olabiirsiniz. keyifli seyirler.
Jim Carrey muhteşem bir oyuncu! Film çok hoştu.İzlerken çok keyif aldım.Espriler oldukça yerinde ve güzeldi.Ayrıca bir Harry Potter fanatiği olarak yapılan Harry Potter partisine bayıldım Jim Carrey hayranlarının kaçırmaması gereken bir film.Anafikri bu olan bir mesaj yazacaktım. Hazır yazan var alayım dedim. Ben Jim Carreyi her haliyle seviyorum, tamamen absürd olduğu filmlerde de, sil baştan gibi dramlarda, ve buradaki gibi hem komik hem de dram bir arada olan rollerde. Jim Carreyi seviyorsanız ben de kaçırmayın derim. Çok komik diye lanse edilen filmlerde bile bu kadar gülmemiştim. Üstelik tek derdi güldürmek gibi görünmeyen bir film. Çarpıcı bir başlangıç, sürükleyici bir gelişme, ve son da tahmin edilse de öyle komik bir sahneyle bitiyor ki harika, çıkarken de gülmeye devam ediyorsunuz. Çok çok güzel bir film.
Arkadaslar oncelıkle boyle 8.8 alcak bır fılm degıl ,boz zamanda vakıt gecırılecek bır fılm olmus , bana gore jım carrey son zmanlarındakı kotu fılmlerıne gore biraz daha bır fılm . sınemadan cıkınca o aksam fılm hakkında bıle yorum yapcanızı sanmıyorum akılda kalıcı pek bısey yok , yınede ıyı seyırler....
Jim Carrey gibi büyük bi yıldızdan böyle bi film beklemezdim aslında biraz komikti ama o daha büyük filmlere layik jim carrey en büyük hayranınım ... ama daaha komik bi film istiyorum sendenn!!!
çerez niyetine bir film, zaman geçirmek ve gülmek için gidilebilir ancak izlemeyenlerin hiçbir kaybı olmaz. sıradan espriler, sıradan sahneler, hiçbir yenilik yok. bu filmlerden yılda 100 tane çıkıyor zaten, kaçıran bir başkasına gider. yalnızca güldüğüm için 5/5 veriyorum.
Öncelikle klasik bir Jim Carrey filmi izledik demek biraz zor. Diğer filimlerine nazaran çok daha basit bir filim ve bir kaç sahne hariç güldürmüyor. Bu sahneler içinde gidip paranızı boşa harcamınaza değmez çok daha gğzel filimler var seçici olmalı. Ben binbir hevesle gittim ama hayal kırklığına uğradım. Ayrıca filmin en kötü yanı da artık hollywood da bu işleri çığrından çıkartmış açıkça Amerikanın İrana karşı propagandasına maruz kalıyorsunuz filminde.İranlı başörtülü hanımla olan ilişkisi ve sonradan kurulan terörist bağlantılar uçak kullanma dersleri alması vs komediye bu işleri karıştırdıklarını ve ortaya aptalca bir şey çıktığını gösteriyor. Bunları izlemek zorunda mıyız Allah aşkına. Seyirci bu kadar da mı aptal yerine konur. Jim Carrey in bundan sonra hiçbir filimine gitmem kimseye de tavsiye etmem. Kısaca komedi komedi gibi yapılsın başka şeyler karıştırılmasın diyorum.
jim carrey uzun bir aradan sonra yine beni sinemada güldürmeyi başardı yani komedi bu adama yakışıyor ayrıca film de hiç sıkılmadım ince esprilerle iyi kotarılmış bir filmdi