Bay Evet
1921 Puanlama

daffo22
daffo22

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çok başaralı bulmadım ben. Jim Carreynin oyunculuğuna asla laf yok elbet! Ancak film konusu itibariyle fazla basit olmuş. Espriler sıradan. Filmin nasıl devam edip, nasıl biteceğini biliyorsunuz. Fazla zamanınız varsa izleyin derim...
cadi2050
cadi2050

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi izlenilebilir =)
10/6
kralvenom85
kralvenom85

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Beklediğim gibi değildi jim oyunculuğu konuşturmuş yine ancak film vasatı geçemez!!!
can07
can07

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filim aslında fena değildi yanlış bir anlaşılmanın üzerinde duruluyor.Ama ben neden Jim Carrey filimde olduğu için daha çok güleceğimi tahmin ediyordum bu konuda umduğumu bulamadım;fakat bazı sahneler aklıma gelince halen gülümseyebiliyorum.Ama bana birisi sorarsa eğer Aman Tanrım mı Bay Evet mi diye hiç şüphesiz Bay Evet derim..
egemen54
egemen54

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu ilme neden 8,8 vermişler anlamadım hiç bişi anlamadım evet felan böle çok saçma geldi bu arad Jim Carry baya yaşlanmış surat murat çökmüş
agresive-angel
agresive-angel

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Klasik Jim Carrey filmi :) her filmini bir önceki filminin devamı gibi izlediğim, Jim Carreyin mimikleriyle yüzümüzde bir tebessüm bırakan komedi filmlerden biri.. Beklediğim gibiydi , hiç şaşırmadım..
yildiray25yuksel
yildiray25yuksel

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
fragmanından da anlaşıldığı gibi yalancı yalancı esintisi içinde hafif aman tanrım kokulu bir film olmuş eleştirden çok yemek tarifi gibi oldu tabi jim varsa işin içinde boş olmaz ne diyim iyi seyirler
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Felsefeyi gerçek hayatta uygulamak birçoğumuz için imkansız olsa da Carl Allen olmadığımız sürece bir sorun yok bizim için.Zaten film de sonunda her şeye de evet deme,hayır demesini de bil diyor.Gerçi ilk yarıdaki eğlenceli tarzı ikinci yarısında biraz yavaşlıyor ama genel olarak başarılı bir komedi diyebiliriz.Jim Carrey ise hala oynadığı filmlerin tek yıldızı olma geleneğini sürdürüyor.
natrix2
natrix2

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Aslında daha çok romantik komedi tadında güzel bir film.
Ancak bir Yalancı, Yalancı veya Ben, Kendim ve Sevgilim değil. Yani sinema salonu öyle kahkadan inlemiyor, insanın gülmekten şakakları ağrımıyor.
Arkadaşımız öğrencilerini götürmek istediğini yazmış. Yani öyle ufek tefek sevimli sahneler hariç, açık saçık, erotik sahneler yok. Ama bu filmi çocuklar sever mi bilmiyorum.
Benim yaşımın 41 olduğunu belirteyim ki bir fikir versin.
Kısaca ben filmi beğendim. Ama öyle muhteşem diyemiyeceğim. Puanım 10 üzerinden 7.
dogancanoglu1
dogancanoglu1

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gerçekten güzel ama katıla katıla gülemedim bunu söylemek zorundayım.
mrs-durden
mrs-durden

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tipik bir jim carrey filmi her ne kadar biraz yaşlanmış olsa da onu komedi filminde izlemeyi çok özlediğimi farkettim çünkü komediye en yakışan oyunculardan film ise çok eğlenceli ve keyfinizi yerine getirmek için ideal bir film
memoli-2
memoli-2

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Böyle bi üstadın filmine gidilebilecek bir piskolojiyle yani çok büyük beklentilerle izledik filmi fakat açıkçası beklediğimizi bulamadık sıradan bir komedi filminden fazlası yoktu bence...