jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmdi,Jim Carrey gerçekten mükemmel oyamış;bir insan komedi filmlerine ancak bu kadar yakışır ve mimikleri güzel olur.Filme gelirsek sıkılmadan izleyebileceğiniz,değişik bir konusu olan,komik,eğlenceli ve sıkıntılarınızı 90 dakika boyunca unutmanızı sağlayacak bir film.Ben eğlenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum
Hem romantik,hem eğlenceli hemde çok önemli mesajlar veren bir film.Yada filmden bir replikle yorum yapalım;Dünya bir oyun bahçesi,bunu çocukken biliyoruz ama büyüdüğümüzde unutuyoruz.9/10
Fragmanı beni çok umutlandırmıştı. Karnım ağrıyacak kadar güleceğime o kadar inanmıştım ki... Bu yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım. Kötü değildi tabiki ama karnınızın ağrımayacağına garanti verebilirim.
komedi dram karışımı bir film olmuş zaman zaman yine o garip mimiklere bürünüyor :)) çok fazla güleceğinizi düşünmeden izleyin hayal kırıklığına uğramazsınız verdiği mesajlar düşündürücü ve güzel iyi seyirler../8
Çok iyiydi. sadece bi kaç sahnesine güldüm diyen arkadaşları anlamıyorum,başından sonuna kadar katıla katıla güldüğünüz kaç film seyrettiniz acaba? eğlenceliydi,bence izlenmesi gereken bi film..
film çok güzeldi jim carrynin zaten kötü bi filmini izlemedim ama orta dereceli filmleri de var.bu çok güzel olmuş ayrıca Zooey Deschanel çok güzel bayıldım ya gözleri çok çekici çıkmış çokta güzel oynamış jimmy öpceği kızı da ii bilio yaşlı teyze hariç:D:D 9/10