Bay Evet
1921 Puanlama

jamesbond-2
jamesbond-2

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmdi,Jim Carrey gerçekten mükemmel oyamış;bir insan komedi filmlerine ancak bu kadar yakışır ve mimikleri güzel olur.Filme gelirsek sıkılmadan izleyebileceğiniz,değişik bir konusu olan,komik,eğlenceli ve sıkıntılarınızı 90 dakika boyunca unutmanızı sağlayacak bir film.Ben eğlenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Hem romantik,hem eğlenceli hemde çok önemli mesajlar veren bir film.Yada filmden bir replikle yorum yapalım;Dünya bir oyun bahçesi,bunu çocukken biliyoruz ama büyüdüğümüzde unutuyoruz.9/10
batuaydin14
batuaydin14

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok güzel. Eğlenceli ve komik.
gayret57
gayret57

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film.jimin en iyi filmi mi'Bence değildi ama güzel,izlemeye kesinlikle değer.
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Toplumsal veya sosyal bir mesaj alma güdüsü taşımadan özellikle jim carry için izlenebilicek bir film. Vakit geçirmek, birazda gülmek için ideal..
blackinman
blackinman

6 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Eski filmleri kadar güzel olmasada jim carrey için izlenir.
diyapazon
diyapazon

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
manyak bir film di herkeze tavsiye ederim pişman olmuycaksınız ..!
mervebloom
mervebloom

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Fragmanı beni çok umutlandırmıştı. Karnım ağrıyacak kadar güleceğime o kadar inanmıştım ki... Bu yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım. Kötü değildi tabiki ama karnınızın ağrımayacağına garanti verebilirim.
MeLaNCH0L1c
MeLaNCH0L1c

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Aykırı Adamdan, aykırı bir film... Hayat aykırılıklarla güzeldir ki film de bunu destekliyor :)Birçok kişinin, izlerken çok eğleneceği bir film...10/9
hilkayist
hilkayist

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
komedi dram karışımı bir film olmuş
zaman zaman yine o garip mimiklere bürünüyor :))
çok fazla güleceğinizi düşünmeden izleyin
hayal kırıklığına uğramazsınız
verdiği mesajlar düşündürücü ve güzel
iyi seyirler../8
ill-key
ill-key

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Jim Carrey komik bir adam.. ama bazen o kadar kasıyor ki kendini, saçmalıyor..Bu film onun klasında olmuş.. İlk yarım saat hariç izlenebilir.. 10/7..
alba42
alba42

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Komedi-drama karışımı bir film.Yer yer sizi düşündürüyor,zaman zaman kahkahalar atıyorsunuz.Gayet başarılı izlenesi bir film.
pusat543
pusat543

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Çok iyiydi. sadece bi kaç sahnesine güldüm diyen arkadaşları anlamıyorum,başından sonuna kadar katıla katıla güldüğünüz kaç film seyrettiniz acaba? eğlenceliydi,bence izlenmesi gereken bi film..
jemal-1081
jemal-1081

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film çok güzeldi jim carrynin zaten kötü bi filmini izlemedim ama orta dereceli filmleri de var.bu çok güzel olmuş ayrıca Zooey Deschanel çok güzel bayıldım ya gözleri çok çekici çıkmış çokta güzel oynamış jimmy öpceği kızı da ii bilio yaşlı teyze hariç:D:D 9/10
gs-cakar
gs-cakar