Bay Evet
1921 Puanlama

Said Yılmaz
Said Yılmaz

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film güzeldi ama filmde jim carrey olmasa bu kadarda izlenen bi film olmazdı. filmi güzel kılan jim carrey olmuş. jim carrey olduğu için 10/10 ama jim arrey olmasaydı en fazla 10/7 olurdu. o da en fazla
aya2002
aya2002

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Çok Güzel bir film Jim carrey herzamanki komikliğiyle,zooey deschanel in herzamanki tatlılığı ile filmin insanda hayata bakışı açısından bir şey göstermesi ile dört dörtlük bir film.İzlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir
fearless
fearless

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bence gayet güzeldi sıkılmadan izledim diyebilirim.10/8
hakan07
hakan07

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
güzel film izlenebilir 8/10...
sade2004
sade2004

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
güzel film cok hosumada gitti yani ii bir aksam ii bi yemekten sonra izlencek güzel hos bir film
turanmazgal
turanmazgal

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten Jim Carreynin bir ekol olduğunu bu filmle daha iyi anlıyorum...Bu rol ondan başka kimseye bu kadar yakışmazdı...
coolty
coolty

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
fim bittiğinde hala gülümsüyordum. eğlencelik bir film.
Majör-2
Majör-2

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
'Aman Tanrım' filminin müthiş komedi resitalini ve insanı düşünmeye iten inanılmaz senaryosunu yıllardır arıyorum.Bu film benim bu açığımı gidermem için müthiş bir nimetti.Komedinin yanında insanı düşünmeye iten bu tarz filmlere bayılıyorum.Kesinlikle 'iyi ki izlemişim' dediğim filmlerden biri.Film için söylenecek tek cümle:'Lütfen izleyiniz'9/10...
karmasaxlc
karmasaxlc

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Şu geçirdiğimiz zor zamanlarda sıkıntılarınızı biraz olsun unutmak isterseniz 1 bilet alın ve sinemaya gidin derim pişman kalmazsınız. 10/7
rebellion41

izlenesi film 7,5/10
mettt
mettt

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
jim carreyin klasik komedi filmlerini pek beğenmiyorum, diğer filmlerinin yanında bu yavaş kalmış ve böyle daha çok hoşuma gitti.. 10/8
AstalaVista

bence çokeğlenceli bir filmdi 10/10
koala70
koala70

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Benjamin Buttonın Tuhaf mı tuhaf Hikayesi.Gerçekten de ilginç,ilginç olduğu kadar sıradırşı ve tuhaf bir film.Daha önce de usta Yönetmen David Fincherın,Panic Room (Panik Odası)Fight Club (Dövüş kulübü)Seven
(Yedi)The Game (oyun)gibi bir çok ilginç ve kaliteli filmlerini beyaz perdede izlemiştik. yönetmeni,Benjamin Button la yine ilginç ve kaliteli bir yapımla karşımızda görüyoruz..Tersine işleyen bir insanın hayatını anlatan Benjamin Button,aynı zamanda etkileyici bir aşk hikayesini de konu almakta.Üç saate yakın bir süresi olan yapım,bazen sıkıntı verebiliyor olsa da,geri kalan bölümlerindeki etileyici sahneleriyle bu dezavantajını ortadan kaldırıyor.İyi vakit geçirebileceiğiniz bir film.8/10