Bay Evet
1921 Puanlama

arsev17
arsev17

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bütün film boyunca güldürmüyor; ama bazı sahneleri oldukça iyiydi. Filme sadece komedi gözüyle bakıp, bolca kahkaha atmak istiyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz; ancak filme romantik komedi olarak yaklaşırsanız her iki türü de çok iyi harmanladığını farkedeceksiniz. Tabii, bunlar kendimce düşüncelerim. Son diyeceğim, izlediğinize pişman olmazsınız:)
us-32
us-32

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmden şimdi çıktım senaryo ve kurgu mükemmel. hiç sıkılmıyor ve 1.5 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. klasik bir Jim Carrey filmi jestler mimikler... kendiniz için bişey yapmak ve gülümseyerek ayrılmak istiyorsanız ki kendi hayatınıza dair birkaç ipucu da bulacağınız bu filme gidin. yessss
ekinnn
ekinnn

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bi film. İnanılmaz güldm, giden herkesin de filmden mutlu ayrılacağına inanıyorum.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Şiddetle tavsiye ederim bende en kısa sürede izleyeceğim...
mburak007
mburak007

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel birfilm.konusu harika
girls-class
girls-class

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bnce gercekten guzel bi filmdi. jim carrey hala formunu koruyo.. gidilmesi gerektiini dusunuorum.. komik ve eglenceliydi!!
filmkurdu
filmkurdu

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel eğlenceli kaliteli bir film di. kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim. 10/9
erhanaksay
erhanaksay

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film kesinlikle harika birşey çok güzel
ersenkall
ersenkall

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Amerikan halkına umut kardeşlik sosyalleşme aşılayan evet deyip herşey bu kadar mı yolunda gider ? YAşlı kadının dişlerini çıkarıp bardağa koyduğu sahne aklımdan çıkmıyor kabus gibi... Bunların dışında inasanı eğlendirip güldüren sıcak bi havası var. Tavsiye ederim herkese.
barkn252
barkn252

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çoook güzel bi filmdi, aksini izlemeden önce de düşünmemiştim zaten tavsiye ederim herkese...!
ensaribya
ensaribya

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gülmeniz için ne yapmalılar insanlar...birinin size dokunması gerek sanırsam..ben gülmem diye gidersenz gülemezseniz...komedi filmleri izleyin biraz bu filmin farkını görürsünüz...alanında gayet iyi bir film..sizi kadri götürsün gittiği yere bence...ondan keyif alabilirsiniz..bide recep ivedik de yaklaştı sabredin...
daybyday8181
daybyday8181

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Esprileri kolay kolay gülme yeteneğinden yoksun bir yapım var. Ama bu filmin bazı yerlerinde ben bile şaşırarak kahkayı bastım doğrusu :) Gerisini siz anlayın
tyenuc-egzo
tyenuc-egzo

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
dun aksam gittim ve cok begendim bir cok sahnesinde salon koptu gulmekten. gidince pisman olmayacaginiz bir film
asl87
asl87

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yine jım carrey den beklenen harika süper komik bi film helal olsun adama yaşlanmış ama yine herzamanki gibi formunda :D gülmekten öldümmm :D dehşetle tavsiye edebilirm illaki gidinn diyorum
beratozguner
beratozguner

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film liar liar filminin benzeri aslında ama öle olmasına rağmen reklamlarıda çıkarsak gerçekten sizi güldürebilcek bi film ailece bile rahatça izlenebilcek bir komedi filmi uzun zaman sonra eski jim carrey de görmek güzel oldu tabi tek fark artık biraz daha yaşlı bi jim carrey var kısacası güzel bir film yine jim carrey nin süper oyunculuğu 10/8