arsev17
25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bütün film boyunca güldürmüyor; ama bazı sahneleri oldukça iyiydi. Filme sadece komedi gözüyle bakıp, bolca kahkaha atmak istiyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz; ancak filme romantik komedi olarak yaklaşırsanız her iki türü de çok iyi harmanladığını farkedeceksiniz. Tabii, bunlar kendimce düşüncelerim. Son diyeceğim, izlediğinize pişman olmazsınız:)
Filmden şimdi çıktım senaryo ve kurgu mükemmel. hiç sıkılmıyor ve 1.5 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. klasik bir Jim Carrey filmi jestler mimikler... kendiniz için bişey yapmak ve gülümseyerek ayrılmak istiyorsanız ki kendi hayatınıza dair birkaç ipucu da bulacağınız bu filme gidin. yessss
Amerikan halkına umut kardeşlik sosyalleşme aşılayan evet deyip herşey bu kadar mı yolunda gider ? YAşlı kadının dişlerini çıkarıp bardağa koyduğu sahne aklımdan çıkmıyor kabus gibi... Bunların dışında inasanı eğlendirip güldüren sıcak bi havası var. Tavsiye ederim herkese.
gülmeniz için ne yapmalılar insanlar...birinin size dokunması gerek sanırsam..ben gülmem diye gidersenz gülemezseniz...komedi filmleri izleyin biraz bu filmin farkını görürsünüz...alanında gayet iyi bir film..sizi kadri götürsün gittiği yere bence...ondan keyif alabilirsiniz..bide recep ivedik de yaklaştı sabredin...
Esprileri kolay kolay gülme yeteneğinden yoksun bir yapım var. Ama bu filmin bazı yerlerinde ben bile şaşırarak kahkayı bastım doğrusu :) Gerisini siz anlayın
yine jım carrey den beklenen harika süper komik bi film helal olsun adama yaşlanmış ama yine herzamanki gibi formunda :D gülmekten öldümmm :D dehşetle tavsiye edebilirm illaki gidinn diyorum
Film liar liar filminin benzeri aslında ama öle olmasına rağmen reklamlarıda çıkarsak gerçekten sizi güldürebilcek bi film ailece bile rahatça izlenebilcek bir komedi filmi uzun zaman sonra eski jim carrey de görmek güzel oldu tabi tek fark artık biraz daha yaşlı bi jim carrey var kısacası güzel bir film yine jim carrey nin süper oyunculuğu 10/8