Bay Evet
1921 Puanlama

mertkalaylar
mertkalaylar

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
manyak bir film oyuncular zaten belli fil adamın hep evet demesi üzerine kurulmuş bence gidin sizleri kahlaka şöleni bekliyor
rukiye-d
rukiye-d

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bir film, izlemenizi şiddetle tavsiye ederim
amajestic
amajestic

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sonunda jim carrey...uzun zamandir bekliyorduk, onun kendine has mimikleri ve oynculugu ile her biri efsane olmus filmleriyle her seferinde beklenditleri arttirdi...ve sonunda eski jim carrey olarak geri dondu... filmi cok begendim, yuzumden gulumse cogu zamansa kahkaha eksik olmadi..konusu da gercekten iyiydi. kesinlikle izlenmeli
nefiseelbir
nefiseelbir

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok iyiydi, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim bir filmde. mutlaka izleyin derim =)
comadus
comadus

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kesınlıkle herkezın ızlemesı gereken bır flım :)
flaggg1318
flaggg1318

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gülmeye ihtiyacınızın olduğu bir dönemden geçiyorsanız mutlaka izleyin... XD
mcz1988
mcz1988

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film olmuş. espiriler muhteşemdi hiç sıkılmadan izleyeceğiniz bir film 10 üzerinden 9 puan
zehhirzemberek
zehhirzemberek

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bütün film boyunca kahkaha atmaktan yoruldum:)) hele ki gitar çalıp adama dogru parmaklarım su topladı deyişi beni koltugumdan düşürdü:D süper bi filmdi, kaçırmamak lazım
Meet-in
Meet-in

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konu çok basit ve sıradan olmasına rağmen Jim Carrey nin muhteşem oyunculuğu filmdeki bütün sıradanlığı ve basitliği ortadan kaldırıyor.Herkese tavsiye ediyorum.8/10
karizmatik062915
karizmatik062915

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmi diyebilirim... kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum;=)
mustynet3
mustynet3

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jim carrey hangi filmi kötü?
kirpi719
kirpi719

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi izledim ve bence cok komikti.bir iki iğrenc sahnesi dısında eğlenmeye ve de gülünmeye değer bir film.jim carey cok iyi bir oyuncu vede insanı cok iyi güldürüyor.mutlaka gidin.10/8
aliriza0353
aliriza0353

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bi film. uzun zmndır iyi bi komedi filmi izlemedim diyenlere tavsiye ederim.
JigSaw-2
JigSaw-2

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bugün gittim filme muhteşem bir film çok eğlenceli bir film çok kahkalarla gülmüyorsunuz ama kaliteli bir komedi filmi
orhanozdmir
orhanozdmir

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten hoşuma gitti.son zamanlarda yapılmış kötü filmlerin üzerine gidilmesi gereken bir film=)