Bay Evet
1921 Puanlama

pnr-072
pnr-072

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
az önce geldim filmden vee süper bir film bence beklediğime deydi gerçekten. eğer bu aralar sinemaya gitmeyi düşünürseniz şiddetle tavsiye ederim özellikle sonu çok güzel :)
gkym
gkym

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
dün izledim.gayet eğlenceli bir film olmuş..
zeynep-5891
zeynep-5891

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süper bir film olmuş.bu adam gerçekten neyi nerde yapacağını inannılmaz biliyo ve filme sizi ister istemez güldürüyo.mimikler ince espiriler kaçırılmması gereken bir film şimdiden iyi seyirler :)
garland-norlin
garland-norlin

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
morfinin olumsuzluk yasaları diye bişey duymuştum daha önce...bu filim onun tam tersi...:)ben filmi sevdim...gayet eğlenceli bi filimdi güzel bi felsefi yanı var... daha çok gülmeyi bekliyordum ama daha farklı bi tat aldım...ve birkere daha şunu farkettim: filim orjinal sesi ile izlenir...
hakan--tor
hakan--tor

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mutlaka gidin arkadaşlar uzun süredir gördüğüm en iyi komedi.
omeratr
omeratr

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harika bi film, sonuna kadar hiç sıkılmayacaksınız, film bittiği anda arkadaşınızın yüzüne bakacak ve gülümsüceksiniz, daha ne diyim. jim in hangi filmi kötü ki zaten, harika oynamış gene.
harerd9
harerd9

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film cok eglenceliydi.(james eugene)Jim Carrey kendini yeniliyor ve bunu cok iyi başarıyor.Jim Carreyin çarpıcı seviyedeki 'gerçekçi' oyunculuğu yine başrolde.Kendinizi onun yerine koyacak gülecek,sevinecek ve aşkı hatırlayacaksınız.Tabi eğer unuttuysanız..
mustafacergel
mustafacergel

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filme kesin gidin jim carry yine herzamanki gibi güldürüyor fakat bu filmde aşkı da konu alarak yeri geliyo duygulanıyosunuz ama size tavsiyem kesin izleyin gayet güzel bir yapım komedi-romantik dalında izleyebileceğiniz ender filmlerden 1i daha
ilsalaron
ilsalaron

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu hafta sonu gördüğüm en iyi film. Jim Carrey yine döktürüyor, Zooey Deschanele (hiç bir şekilde beğendiğim bir oyuncu olmamasına rağmen) bu filmde adeta hayran kaldım. Hayatta hep 'Hayır' demeyle hep 'Evet' demenin arasındaki farkı ve bize 'Evet' diyebilmenin neler getirebileceğini çok güzel bir komediyle anlatıyor bu film. Muhakkak kaçırmayın.
Can serifoglu
Can serifoglu

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok güzeldi birde başrolde Jım carrey olunca daha bir harika tavsiye ederim
beck31
beck31

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
O kadar keyif aldım ki anlatamam.Her sahnesi, her geçişleri çok ama çok keyifliydi.Başından sonuna dek tüm hareketlerine hayran bırakıyor Jim Carrey.Muhteşem bir dönüş, harika komik aksanlar, mimikler ve oldukça güzel işlenmiş bir komedi konusu.Kaçırmayın ve izleyin, gerçekten eğlendiriyor, bekleneni fazlasıyla veriyor.9/10
xxjackalxx
xxjackalxx

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
cok güzel vakit geçirebileceğiniz bir fim. komik olmasının yanında, insanın hayata bakışını bir kez daha düşünmesine neden olabilecek bir film. ama çok komik. jim carrey bi harika
ms-ozmen
ms-ozmen

Gülmek isteyenlere tavsiye ederim. gittiğinize değer bence.8/10
cnrcbn
cnrcbn

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film Süper Eglenceliydi, Bu filmi izlerken kimsenin sıkılıcağını düşünmüyorum, tavsiye ederim herkese
alparslan-alpi
alparslan-alpi

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film eğlenceli ve sürükleyici.hayata dair dersler de alabilirsiniz.geçirilen vakit güzel hatırlanıyor.tavsiye ederim.