pnr-072
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
az önce geldim filmden vee süper bir film bence beklediğime deydi gerçekten. eğer bu aralar sinemaya gitmeyi düşünürseniz şiddetle tavsiye ederim özellikle sonu çok güzel :)
süper bir film olmuş.bu adam gerçekten neyi nerde yapacağını inannılmaz biliyo ve filme sizi ister istemez güldürüyo.mimikler ince espiriler kaçırılmması gereken bir film şimdiden iyi seyirler :)
morfinin olumsuzluk yasaları diye bişey duymuştum daha önce...bu filim onun tam tersi...:)ben filmi sevdim...gayet eğlenceli bi filimdi güzel bi felsefi yanı var... daha çok gülmeyi bekliyordum ama daha farklı bi tat aldım...ve birkere daha şunu farkettim: filim orjinal sesi ile izlenir...
harika bi film, sonuna kadar hiç sıkılmayacaksınız, film bittiği anda arkadaşınızın yüzüne bakacak ve gülümsüceksiniz, daha ne diyim. jim in hangi filmi kötü ki zaten, harika oynamış gene.
Film cok eglenceliydi.(james eugene)Jim Carrey kendini yeniliyor ve bunu cok iyi başarıyor.Jim Carreyin çarpıcı seviyedeki 'gerçekçi' oyunculuğu yine başrolde.Kendinizi onun yerine koyacak gülecek,sevinecek ve aşkı hatırlayacaksınız.Tabi eğer unuttuysanız..
filme kesin gidin jim carry yine herzamanki gibi güldürüyor fakat bu filmde aşkı da konu alarak yeri geliyo duygulanıyosunuz ama size tavsiyem kesin izleyin gayet güzel bir yapım komedi-romantik dalında izleyebileceğiniz ender filmlerden 1i daha
Bu hafta sonu gördüğüm en iyi film. Jim Carrey yine döktürüyor, Zooey Deschanele (hiç bir şekilde beğendiğim bir oyuncu olmamasına rağmen) bu filmde adeta hayran kaldım. Hayatta hep 'Hayır' demeyle hep 'Evet' demenin arasındaki farkı ve bize 'Evet' diyebilmenin neler getirebileceğini çok güzel bir komediyle anlatıyor bu film. Muhakkak kaçırmayın.
O kadar keyif aldım ki anlatamam.Her sahnesi, her geçişleri çok ama çok keyifliydi.Başından sonuna dek tüm hareketlerine hayran bırakıyor Jim Carrey.Muhteşem bir dönüş, harika komik aksanlar, mimikler ve oldukça güzel işlenmiş bir komedi konusu.Kaçırmayın ve izleyin, gerçekten eğlendiriyor, bekleneni fazlasıyla veriyor.9/10
cok güzel vakit geçirebileceğiniz bir fim. komik olmasının yanında, insanın hayata bakışını bir kez daha düşünmesine neden olabilecek bir film. ama çok komik. jim carrey bi harika