Bay Evet
1921 Puanlama

seyhmusarkan21
seyhmusarkan21

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi.Biraz liar liar filminden esintiler taşısada bay evet çok farklı bir film.Jim carrey nin gitarla çaldığı şarkı ise enfesti bütün salon tempo tuttu.
fazo-7a

tek kelimyle süper
mrexcellent
mrexcellent

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir dumb and dumber,the cable guy kadar güldürmesede majestelerinin hatrına izlenecek bir film.Yaşlanmış olmasından eski deli hareketlerini pek fazla göremiyoruz ama ben filmi izlediğime pişman olmadım.
ardashaq
ardashaq

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir film bence gülmedim diyen kendini kasarak izleyenlerdir zorla giren nasılsa jim carrey, bayat komedidir diyenler gülemiyorlar. bazı sahneler gülümsetiyor bazıları güldürüyor bazıları ise kahkalara boğuyor özellikle son sahne çok başarılı =) bence şu dönemde gidilicek daha güzel bir film de yokken boş vaktinizi gayet te güzel harcayabileceğiniz bir film. iyi seyirler..
yasoergin
yasoergin

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Mükkemel ötesi bir film olmuş.Jim Carrey yine müyhiş bir oyunculuk sergiliyor. Zooey Deschanelda sempatik tavırlarıyla yine özellikle erkek izleyicileri kendine hayran bırakıyor.Bu film hem güldürüyor , hemde hayata dair birkaç seyi izleyiciye gösteriyor.Mutlaka izlenmesi gereken bir film.
10/10
Satilik Mardin G.
Satilik Mardin G.

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben yorumlara iyici sasırmaya basladım ilk yüz yorumun 97si olumlu sadece 3 tanesi olumsuzdu şimdi ise cok olumsuz yorumlar geliyor siz onlara aldırmayın film süper ztn güzel olmasa o puanı almaz , bu yorumları yazan jim carreyi sabote edenler onu sevmeyenler ......
kulak asmayı 10/10
jarmen44
jarmen44

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ufukötesi gibi izleyiciler recep ivedik gibi filmlere gülüyor demekki bu film seviyesine uygun degilmiş..bence gayet basarılıydı sosyal mesajı ve sonu cok güzeldi:X
quixotic-1
quixotic-1

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film harika arkadaslar dün gittim ve çok eğlendim..
dorukgungor
dorukgungor

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi nasıl komik bulmadığınızı anlamıyorum filmin son dakikasına kadar güldüm ve süper bir filmdi ve salondaki herkez çok güldü..filmi mutlaka izleyin derim..
lapitus-99
lapitus-99

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
obivan187 sizi guldurmek ıcın nasıl fılm yapılması lazım bu fılmde hıc gulmedıysenız sız hangı fılmlerde guluosunuz anlam veremıorum artık sızın gıbılerın ısı sadece fılmlerı kotulemek
ferit-akdeniz
ferit-akdeniz

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok müükkemmel değil.ama güzel vakıt gecırmek ıstıyorsanız ve bıraz gulmek ıstıyorsanız denemeye değer..
dr-
dr-

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Enfes bir film.Jim Carrey yine bekleneni belki beklenenden daha fazlasını veriyor.Öyle eğlenceli replikler var ki salonda kahkahalar oldukça az dindi.Gülmek,kafanızı dağıtmak,Jim Carrey nin müthiş performansını izlemek istiyorsanız kaçırmayın derim.
scorpion1954
scorpion1954

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika komik diil diyen arkadaslar recep ivedik tarzı filmlerden hoslanıyorlar heralde
cangunerhan
cangunerhan

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süperrrrrrrrr gidilmesi greken bir film