Bay Evet

super, cok eglenceli
yujinn
yujinn

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Mutlaka sinemada izlenmesi gereken bir film. Jim Carey harikalar yaratmış. Hem çok gülüyor hem de sinemadan müthiş bir yaşam enerjisi ile ayrılıyorsunuz. Hayatınıza pozitif bir katkı yapın ve bu filme mutlaka gidin. (10/10)
sedass
sedass

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süper bir film, gidin görün kararınızı verin... gülmek isteyenlere birebir..
26emreoz26
26emreoz26

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok mükemmel..kendime soruyorum bizim komedyenler yada şu senaristler içinde dakka başı küfür olmayan komedi filmlerini ne zmn yapacaklar diye..çok zor bir iş mi
hayır..

filme gelecek olursak muhteşem..jim carey ise harika..baştan sona resmen koparak izleyeceğinizden emin olabilirsiniz..

iyi seyirler o zmn
gukimus
gukimus

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
dünyaya 1 kez geliyoruz ve istediğimiz gibi yasayamıyorsak ne anlamı var ki? yes man bu konuyla yola cıkan bir film jim carrey ile tadına doyulmaz olmuş:)
cagdaskiyak
cagdaskiyak

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hiç bir şey söylemeden tek bir kelimenin yeteceğini söylüyorum MükemmeL! sinemada izlemek çok daha zevkli kesinlikle kesin bu filme gidin!
papatya-gizo
papatya-gizo

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmden önce Alacakaranlıka gitmiştim;salona girerken filmin olduğu salondan kahkahalar yükseliyordu bn de çıkar çıkmaz bu filme girdim;gerçekten Jim cArReY yine yapacağını yapmışhelal olsun...
xangela
xangela

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek bir cümle edeceğim. komedi filmi çeken yönetmenlerimiz,yapan yapımcılarımız ve yazan senaristlerimiz bu filmi izleyip bi ders çıkarmalı:

komedi filmlerinde sakar bir tipleme ve küfürlü diyalogların olma mecburiyeti yok. küfür ve sakarlık olmadanda komedi filmi yapılabiliyormuş..

on numara filmdi,içinde hem komedi hem de hayat dersleri vardı...10/10
furkanzkaya
furkanzkaya

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Jim Carrey Jim Carrey Jim Carrey ne denilebilirki gerçekten hariak bir filmdi herkesin mutlaka izlemesini tavsiye ediyorum
ayasta
ayasta

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle Evet evet evet!!
Arkadaşlar mutlaka gidin acayip komik çok iyiydi yaaa :D :D
bestella
bestella

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten gidilmeyi hakediyor.baştan sona eğlenceli,komik,izleyiciyi sıkmıyor ve jim carrey bir harika! verdiği mesaj da güzel, tavsiye ederim:)
Ferdo
Ferdo

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film gayet güzel ve puanınıda hak ediyor zaten sonucta Jim carrey işin içinde.Bizim yönetmenler bu filmleri bir izlesinler sonra komedi filmi yapsınlar ne kadar kötü bir durum ya kendi milletimin insanları için böyle yazıyorum ama bence suç bende değil onlarda sırf para,reyting,reklam için film çeviriyorlar sonrada niye tutmadı diye yakınıyolar.
bebisz
bebisz

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu yıl izlediğim en güzel komedi filmiydi:)
ssarica81
ssarica81

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
beklediğimize değmiş.çok güzel
ersinyetisen
ersinyetisen

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hayatımı tekrar rayına sokmama sebeb olan ve tek başarabilen insan :D film süper ötesi ....