onneur
28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Herhalde Jim Carreyin en kötü filmiydi. Filmde birbirini takip eden skeçlerden ve Jim Carreynin mimiklerinden başka pek bir şey yok. Filmin konusu herşeye evet diyen bir adam, başka bir yan konu, sürükleyici başka bir gelişme falan yok.
Sinemada izledigim en kotu filmlerden biriydi (ve bunu oylesine soylemiyorum.Gercekten "en" kotulerinden biriydi).Onumuzde oturan 10 yasindaki cocuk disinda filmde gulen ve eglenen oldugunu zannetmiyorum. Filmin konusu ilginc, degisik fakat film boyunca ayni seyler donuyor, basit ve sonunu ilk 15 dakikadan sonra tahmin edebileceginiz bir film.Bence cok vasat ve en fazla 4/10 alacak bir film. Ortalamasi dusmesi icin de 1/10 vermeyi planliyorum. iMDB puaninin 7/10 olmasina da anlam veremedim, beni yaniltan da o oldu.BeyazPerdeye de ilk defa yorum yaziyorum cunku filmden ciktiktan sonra filme yuksek puan verenlere sinir oldum :) En azindan bu yorumu okuyanlarin zamanlarini ve paralarini harcamamasi dilegiyle...