Bay Evet
1921 Puanlama

melsa8484
melsa8484

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jim carrey uzun bir aradan sonra yine beni sinemada güldürmeyi başardı yani komedi bu adama yakışıyor ayrıca film de hiç sıkılmadım ince esprilerle iyi kotarılmış bir filmdi
1983gs
1983gs

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok fazla mükemmel olmuyan sıradan bir film geldi bana ayrıca verilen puan biraz fazla sanki sonuç olarak fena değil...
semahos
semahos

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Jim Carrey muhteşem bir oyuncu! Film çok hoştu.İzlerken çok keyif aldım.Espriler oldukça yerinde ve güzeldi.Ayrıca bir Harry Potter fanatiği olarak yapılan Harry Potter partisine bayıldım Jim Carrey hayranlarının kaçırmaması gereken bir film.Anafikri bu olan bir mesaj yazacaktım. Hazır yazan var alayım dedim. Ben Jim Carreyi her haliyle seviyorum, tamamen absürd olduğu filmlerde de, sil baştan gibi dramlarda, ve buradaki gibi hem komik hem de dram bir arada olan rollerde. Jim Carreyi seviyorsanız ben de kaçırmayın derim. Çok komik diye lanse edilen filmlerde bile bu kadar gülmemiştim. Üstelik tek derdi güldürmek gibi görünmeyen bir film. Çarpıcı bir başlangıç, sürükleyici bir gelişme, ve son da tahmin edilse de öyle komik bir sahneyle bitiyor ki harika, çıkarken de gülmeye devam ediyorsunuz. Çok çok güzel bir film.
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tam Jim Carrey formatında bi film :))) Ben beğendim...
freecritic
freecritic

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yazıldığı gibi süper bir film değil.Hatta Jım Carrey olamsa gayet vasat bir film olurdu.İzlenebilir bir film.
pinkcadillac
pinkcadillac

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çerez niyetine bir film, zaman geçirmek ve gülmek için gidilebilir ancak izlemeyenlerin hiçbir kaybı olmaz. sıradan espriler, sıradan sahneler, hiçbir yenilik yok. bu filmlerden yılda 100 tane çıkıyor zaten, kaçıran bir başkasına gider. yalnızca güldüğüm için 5/5 veriyorum.
betyl
betyl

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çabuk gelsin, artık tarih ocağın ortalarını göstersin istiyorum ki Yes Mani izleyebilelim. Çok merak ediyorum, harika bir Jim Carrey filmi olacağından şüphem yok.
kalyon1984
kalyon1984

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
eğer öğretici bi film istiyosanız bunun yerine sahtekara gidin de sinemadan çıktığınızda sizi bi göriyim...
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
komik fiLm ama o kadar da degiL...
seymaerisen
seymaerisen

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
gerçekten zaman çabuk geçti izlerken ve gayet güldüm pişaman olmazsınız .
nskmourinho
nskmourinho

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Jim carrey e bayılırım ve her filmini izlemişimdir ama Yes Man gercekten cok kötü bir film olmuş. Carreynin her filminde olan siyasi taşlamaları,toplum yapısını eleştirme altyapısı bu filmde yok.Üstüne üstelik filmin konusu Liar Liar ile aynı olmasa da film buna cok paralel ilerliyor.Hatta aman tanrım ile bulamac yaplıp önümüze sürülmüş gibi.1 kez bile gülemedim espriler cok soguk ve itici geldi.Üstelik iran üzerinden inatla yaplan ırkçı espriler hiç hos degildi.4/10
nurayhos
nurayhos

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Herkese iyi akşamlar.bu filmi izleyen arkadaslar;)okuldaki öğrencilerime (ilk okul 5,7,8)ödül olarak izletmek istiyorum.sizce uygun olur mu?Teşekkürler.
ali-kahvecix
ali-kahvecix

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence çok iyi değil, Jim Carrey daha iyisini yapabilirdi. Jim Carreynin vasat filmlerinden bir tanesi. 1 yada 2 kez gülmüşümdür. 6/10
metalstein
metalstein

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film çok güldürmüyor sadece 1-2 sahnede güldüm ben mesela ama eğlenceli bir film keyifle izleniyor.herkes jim carey faktöründen dolayı kahkahalar atmak istiyor tabiki fakat bu filmde onu bulamayacaksınız.yine de izlenmesini tavsiye ederim.
f3309610
f3309610

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar lütfen filme gitmeden puan vermeyin. Burada ki puana aldanarak dün akşam izledim filmi ve kesinlikle bu kadar puanı haketmiyor. Ben filmi vasat buldum 10/5