jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmdi,Jim Carrey gerçekten mükemmel oyamış;bir insan komedi filmlerine ancak bu kadar yakışır ve mimikleri güzel olur.Filme gelirsek sıkılmadan izleyebileceğiniz,değişik bir konusu olan,komik,eğlenceli ve sıkıntılarınızı 90 dakika boyunca unutmanızı sağlayacak bir film.Ben eğlenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum
Recep İvedik ten sonra ilaç gibi geldi.Gerçekten zeka ürünü espriler,belli bir formata ve söyleme sahip olan senaryo ve ortalama üstü oyunculuklarla iyi vakit geçirmek için birebir.Ayrıca hiç beklenmedik anda yapılmış muhteşem bir ABD eleştirisi tatlı üzerinde kaymak gibi olmuş.Kaçırmayın..
Bu hafta sonu gördüğüm en iyi film. Jim Carrey yine döktürüyor, Zooey Deschanele (hiç bir şekilde beğendiğim bir oyuncu olmamasına rağmen) bu filmde adeta hayran kaldım. Hayatta hep 'Hayır' demeyle hep 'Evet' demenin arasındaki farkı ve bize 'Evet' diyebilmenin neler getirebileceğini çok güzel bir komediyle anlatıyor bu film. Muhakkak kaçırmayın.
Konu çok basit ve sıradan olmasına rağmen Jim Carrey nin muhteşem oyunculuğu filmdeki bütün sıradanlığı ve basitliği ortadan kaldırıyor.Herkese tavsiye ediyorum.8/10
'Aman Tanrım' filminin müthiş komedi resitalini ve insanı düşünmeye iten inanılmaz senaryosunu yıllardır arıyorum.Bu film benim bu açığımı gidermem için müthiş bir nimetti.Komedinin yanında insanı düşünmeye iten bu tarz filmlere bayılıyorum.Kesinlikle 'iyi ki izlemişim' dediğim filmlerden biri.Film için söylenecek tek cümle:'Lütfen izleyiniz'9/10...
Felsefi yönü vurdu beni, denemekten zarar gelirmi bilmem ama... Yani o kadar denemesemde olumlu katkıları oldu xDKomedi yönüde iyiydi konu yönüde.9 / 10
Yalancı Yalancı tarzında çok kaliteli bir komedi filmi. İşte kaliteli komediye örnek gösterilebilecek bir film.Jim Carreyin oyunculuğu yüz mimikleri süper. Bence bizim durup durup komedi filmi yapan(en kolayının komedi olduğunu sanan)memleketim oyuncuları(gerçi oyuncuda değiller ama neyse) ve yapımcıları şu filmden ders alsalar biraz.