Bay Evet
1921 Puanlama

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Carrey, güldürmeye tam gaz devam ediyor. 'Harry Potter' göndermeleri şahaneydi :)
jamesbond-2
jamesbond-2

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmdi,Jim Carrey gerçekten mükemmel oyamış;bir insan komedi filmlerine ancak bu kadar yakışır ve mimikleri güzel olur.Filme gelirsek sıkılmadan izleyebileceğiniz,değişik bir konusu olan,komik,eğlenceli ve sıkıntılarınızı 90 dakika boyunca unutmanızı sağlayacak bir film.Ben eğlenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum
Engin Yüksel
Engin Yüksel

9 Ekim 2011 tarihinde eklendi
iyi oyunculuklarin gülümseten esprilerin oldugu ortalama bir komedi filmi 3/5
beck31
beck31

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
O kadar keyif aldım ki anlatamam.Her sahnesi, her geçişleri çok ama çok keyifliydi.Başından sonuna dek tüm hareketlerine hayran bırakıyor Jim Carrey.Muhteşem bir dönüş, harika komik aksanlar, mimikler ve oldukça güzel işlenmiş bir komedi konusu.Kaçırmayın ve izleyin, gerçekten eğlendiriyor, bekleneni fazlasıyla veriyor.9/10
Ilknur K
Ilknur K

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
film sizi kahkahalara boğmuyor sadece yüzünüzde güzel bir tebessüm bırakıyor.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Felsefeyi gerçek hayatta uygulamak birçoğumuz için imkansız olsa da Carl Allen olmadığımız sürece bir sorun yok bizim için.Zaten film de sonunda her şeye de evet deme,hayır demesini de bil diyor.Gerçi ilk yarıdaki eğlenceli tarzı ikinci yarısında biraz yavaşlıyor ama genel olarak başarılı bir komedi diyebiliriz.Jim Carrey ise hala oynadığı filmlerin tek yıldızı olma geleneğini sürdürüyor.
odinhan
odinhan

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Şirin bir film ama oldukca pembe bir hikaye üzerine kurulu,ilerleyen dakikalarda izleyiciye sıkıntı vermesi olağan bir ihtimal.10/7
nskmourinho
nskmourinho

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Jim carrey e bayılırım ve her filmini izlemişimdir ama Yes Man gercekten cok kötü bir film olmuş. Carreynin her filminde olan siyasi taşlamaları,toplum yapısını eleştirme altyapısı bu filmde yok.Üstüne üstelik filmin konusu Liar Liar ile aynı olmasa da film buna cok paralel ilerliyor.Hatta aman tanrım ile bulamac yaplıp önümüze sürülmüş gibi.1 kez bile gülemedim espriler cok soguk ve itici geldi.Üstelik iran üzerinden inatla yaplan ırkçı espriler hiç hos degildi.4/10
Chev
Chev

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel diyerek abartılı yorum yapılcak ne var bu filmde bilmiyorum ama bence daha iyi olabilirdi..Jim Carrey güldürmeyi başarıyor yine ama tekrar söylüyorum abartılcak bir film değil..7/10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

14 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Jim Carreyyyy baska soze gerek varmıı mutlaka ızleyın 10/9.6
ozzy-badd
ozzy-badd

24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli özellikle carrey in şarkı söylediği sahne çok iyiydi...bence izlenebilir güzel bir yapım...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Şiddetle tavsiye ederim bende en kısa sürede izleyeceğim...
volkanick
volkanick

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Recep İvedik ten sonra ilaç gibi geldi.Gerçekten zeka ürünü espriler,belli bir formata ve söyleme sahip olan senaryo ve ortalama üstü oyunculuklarla iyi vakit geçirmek için birebir.Ayrıca hiç beklenmedik anda yapılmış muhteşem bir ABD eleştirisi tatlı üzerinde kaymak gibi olmuş.Kaçırmayın..
ilsalaron
ilsalaron

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu hafta sonu gördüğüm en iyi film. Jim Carrey yine döktürüyor, Zooey Deschanele (hiç bir şekilde beğendiğim bir oyuncu olmamasına rağmen) bu filmde adeta hayran kaldım. Hayatta hep 'Hayır' demeyle hep 'Evet' demenin arasındaki farkı ve bize 'Evet' diyebilmenin neler getirebileceğini çok güzel bir komediyle anlatıyor bu film. Muhakkak kaçırmayın.
theyurdal
theyurdal