yasins34
7 Kasım 2017 tarihinde eklendi
HARİKA ÖTESİ BİR FİLM SÜPER ,İZLEMEDEN ÖLMEYİN...KONU SU VE OYUNCULUĞU İLE BİRLİKTE KEYİFLİ KOMİK VE HEYACAN LI BİR FİLM FİLMİN SONU AYRICA KUSURSUZDU HELAL OLSUN YAZANA YÖNETENE VE OYUNCULARA
Sinemaya gittim izlenecek düzgün film yoktu hepsi türk yapımıydı bir bu vardı girdim ve inanın bana bu film hayatı mı gözden geçirmeme neden oldu 1 saat 36 dakika boyunca zevkle keşke hiç gitmese diyerek filmi izledim ve sonunda ne oldu biliyor musunuz türk yapi mi filmlerin yıllardır veremediği hazzı bu filmde aldım. Kısaca gidin derim işte.
Daha 2 saat önce izlediğim ve çok sevdiğim bir film. Kadro pek bilinen oyuncular değil en azından ben görmemiştim ama film güzel bir iş. Zaten daha önce bu filmin yönetmeni, Arınma Gecesi'ni de yapmış o yüzden pekde kötü bir şey beklemiyordum. (O değilde her yerde kızın adını Tree yazmışlar ben filmde Teresa olarak gördüm yazık değilmi Teresa yazın Tree çok saçma gözüküyo :D) spoiler: Açıkçası saatlerce düşünsem de kızın oda arkadaşının onu zehirlemek için kekine zehir koymasını, o olmayınca da öldürmek için katil tutmasını düşünemezdim Sözün sonu olarak film çok iyi bir yapım
Sevgilim için gittiğim ilk gerilim filmiydi ama harıkaydı film döngü içinde değil sürekli değişiyo sıkmıyo içine çekiyo gizemi iyi kurgulamıs olsalarda 10. dkda katılı bulmama ragmen izleemeye merakla devam ettım ve cok begendım