Bay Hiçkimse

amajestic
amajestic

3 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Mukkemmel bir film,

Donnie Darko ve Kelebek Etkisini sevdiyseniz bu filme bayilacaksiniz.

Hayatimizda yaptigimiz secimlerin milyonlarca olasilik arasindan nasil bizleri bir araya getirebilecegini hic dusundunuz mu?

Zeka dolu, vurucu..
CeyCey
CeyCey

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Sıradışı izlenesi bir film. dikkatli izlemek gerek. farklı bir kıvamda
Ömer Y.
Ömer Y.

6 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Evren ve fizik, geçmiş ve gelecek, bu kavramlar filmdeki olay örgüsüyle sebep sonuç ilişkisine bağlı kalarak o kadar kusursuz aktarılmış ki. Ders niteliğinde bir film. En başından geleceği gören 9 yaşında bir çocuğun farklı kuram ve teorilerle hangi yolun doğru olduğuna karar vermesi aslında tüm kuramları iyi takip etmeniz gerekiyor gerçek olanı anlamınız için. ( sıradan bir film değil kafa yormak istemeyenler sıkılabilir)
Kleopatra
Kleopatra

17 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Begenmedim izlerken Maalesef çok yoruldum zihnimi çok yordu karışık fazla uzun bilim kurgu Normalde severim ama bu bana fazla geldi biraz
fantomasds
fantomasds

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Enteresan ve kült olmya yaklaşmış bir flim. Filmi başkalarına da seyretmeleri için tavsiyede edecektim. Ancak adamlar dayanamamış yine edepsizlikten uzak duramamışlar. Filimde cinsel içerikli sahneler imanın ötesine geçmiş. Yazık olmuş. Oysa çok değişik mevzulu bir filimdi. Tam ailece izlenebilecek bir filim olabilirdi.
bygoki
bygoki

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
nerdeyse mükemmel bir anlatım. hem bilgilendiren hem eğlendiren. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
missbelleskos
missbelleskos

18 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmdeki ana düşünce güzel fakat fazla uzun ve bazen de sıkıcı olabilmeyi başarmış diye düşünüyorum. Aslında farklı bir şeyler izlemek isteyen kişilere önerilir ama kült olmayı haketmiyor bence.
omer saglam
omer saglam

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
kelebek etkisi filmi türünde bir film.sürükleyici bir senaryosu war filmin.kaçırmayın derim.aşk war,romantizim war filmde
himan-2
himan-2

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Olasılıkları anlatan, bunu yaparken de insanı yoran bir film olmuş bence...Prodüksüyon olarak çok güzel, seyrettiğiniz sahneler çok kaliteli ama konuyu anlataya çalışma şekli çok yorucu ve gereksiz bence :(
Burak Tuncer
Burak Tuncer

21 Ekim 2013 tarihinde eklendi
Konu muhteşem ama 2. defa izleyince hala eksik bişeylerin olduğunu sizde anlayacaksınız çok daha iyi olabilirdi.
gülbahar b.
gülbahar b.

22 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Film boyunca her zaman açık yakalayacaksınız, Némo tek kalan bir ölümlü olarak hayatını anlatmaya başlar ve çoğu zaman kendisi bile yaptığı tercihlerle yapamadığı tercihler arasında kalır. Ama insan her zaman yapamadığı tercihi düşünür. Filmde her zaman pişman olacağınızı hangisini seçerseniz seçin her zaman aklınızın seçemediğinizde kalacağınızı anlatıyor. %50 %50’dir. Kalbiniz tercih yaparsa aklınız; aklınız tercih yaparsa kalbiniz sizi her zaman pişman edecektir. “Diğerini seçseydim ne olurdu acaba ? “. Ama pişman olmanın da güzel bir yanı vardır. Acınızı seçmekte özgürsünüz.
Alp E.
Alp E.

25 Haziran 2013 tarihinde eklendi
kuantum teorisini ve mekaniğini kabaca anlatan olağanüstü kurgulanmış fantastik, herkesin anlayamycağı ağır bi film. . mutlaka izlenmeli. .
sowonah
sowonah

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle muhteşem bir film.. En iyiler sıralamasında benim için üst sıralarda kurgu, oyunculuk,senaryo harikaydı ya izleyin işte...
pislickck-55
pislickck-55

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Daha önce böyle sıradışı ve ilginç bir film izlememiştim.Mükemmel film ayrıca filmdeki repliklerde çok iyiydi.10/10
1*a*2*3*
1*a*2*3*

27 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Mehmet Y Sen bir gram bilim bilmeden, dini görüşlerinle eleştiri yaparken biraz daha düşün bence. Ya da git inşaatta mala vur. Bu adamların yaptığı filmi, bu konuyu bu kurguyu sen , ömür boyu düşünsen bırak yaratmayı , anlayamazsın bile. Tamam herkesin bir fikri, bir düşüncesi var, bu normal ama eleştiri yaparken de biraz kendini bilmeli, filme saçma derken acaba ben hiçbir şey bilmediğim için mi saçma zannediyorum diye düşünmen gerekiyor.