Bence serinin en kötüsü!Dikkatinizi çekmek istiyorum,filme kötü demedim;serinin içindeki en kötü film dedim.Yine bildiğimiz güzel akıl oyunları var ama ne yazık ki geçmiş filmlerde olduğu gibi insanı hayreten düşüren bir zekilik yok.Onun yerine Kan var!Ewet serinin en kanlısı.Belkide yaratıcılığını biraz kaybeden yönetmen bu yola başvurmuştur.
Filmin iyi yönleri ise,insanın ego duygusunun hayatına bile mal olabileğini veren bölümdü.Filmde,birbirini dinlemeyen ve paylaşımın ne olduğunu bilmeyen insanlar;sonunda ya hayatlarını kaybederler ya da hayat alırlar,demek istiyor.(tabi bunu yine kanlı bir şekilde önümüze sunuyor)Geçmiş filmlerde havada kalan birçok şeyi açıkladığı için anlanabilirliği en iyi olan filmdi.Belki bu yüzden bana basit geldi.
son olarak filmin sonu tahmin edililebilirliği yüksek ama aynı zamanda güzel ve heyecan doluydu..
Not:Kesin olan bişey var ki o da filmin 6. sının yolda olduğu..!!
Bence serinin en iyisi 1. bölümü. 2 de devam filmi olarak yapılabilecek en güzel kurguya sahipti , hadi 3 de idare eder ama 4 ve sonrası bence gereksiz olmuş. Film ilk amacından, akıl oyunlarından gitgide uzaklaşıyor ve sadece oyunlara, Testerenin felsefesine odaklanıyor. Bence 5. bölümle birlikte iş başa döndü. Yeni biri testerenin varisi oldu. Afiş de bunu anlatmanın en mükemmel yolu olmuş. Bir arkadaşın yazmış olduğu gibi kurguda bağlantı hataları var. Yine de benim gibi Testere fanatikleri mutlaka buna da gideceklerdir. İyi seyirler...
ilk 4e göre biraz msönük kalmış.. ama o büyük sürpsiz kurtarıyo filmi.. seri 6da bitiyo diye biliyorum. güzeldi yaa pek beklediğim sahneler tuzaklar olmasa da..
yani fena değildi..pekde kan yoktu..hani nefesimi tutup izlediğim sahne çok azdı..çok daha fazlasını hayal etmiştim ama 6 sı çıksın onada gidicem hatta kaça kadar devam ederse illaki gidicem..
film konuların bağlanışı ve düzenek taktikleri açısından yine süperdi ancak bu film diğerleri kadar ilgi çekici olmadığı için onu verebilmek için bu filmde diğerlerine göre çok daha fazla vahşet vardı diğer filmlerinde bu kadar göstermiyodu olayın derinliklerini ama ii 8
dun gııtım bnde fılme fırsatım anca oldu ama ya kım ne derse desın fılm sperdı 15de cıksn yıne gıderım ben sevıyorum serıyı yanlız sonunda artık dyanamdım yaa ıykı tam yerınde bıtırmısler
Güzel bir film ama testerenin bütün serisini izleyenler bilirler ve bunu izleyince daha iyi anlayacaklar en güzel bölümü 4. bölümü idi. Bu bölümde sanki artık testere son bulsun diyor insan..
aslında film seri olduğu için insan düşününce aynı tarz olaylar farklı sahneler diye düşünüyor ama aslında tema gerilim veya korku falan değil önemli mesajlar düşündürücü dersler var..