bence testere 1 den sonraki en iyi filmdi gerçekten güzeldi son sahnesine bayıldım harikaydı nasıl bir zekaYSA o senaryoyu yazan kişiye ödül vermek lazım:)
testere serisinin 1. bölümden sonra çekilen en iyi bölümüydü. 'testere 1' de herşey farklıydı.sonunun o şekilde biteceğini kimse tahmin edemezdi fakat diğer bölümler dizi çekilir gibi çekildi.izlerken devamlı sonunda bir süpriz var diyerek izlediğimiz için aynı zevki vermiyor artık.karısının işe katılması renk katmış güzelde bir son oldu ama 6. bölüm son olsa iyi olur filmin suyu çıktı. 5 bile çekilmemeliydi. bilindik bir testere filmi işte yeni birşeyler yok. yinede meraklılarına tavsiye edilir. 10/7
Sonunu iyi bağlamamışlar ama genel olarak iğrençlik açısından tatmin edici buldum. Keşke devam ettirmeseler ama gittikçe saçmalıyorlar. Filmin kaliteli olmadığını bile bile gitmek istiyor insan...
Sonunda filme gittim ve gerçekten 2. bölümünü çok beğendim. İlk sahne çok saçma bir yerde bitti ama devamı gerçekten muhteşemdi. Büyekler anlatıyordu, onların hayatı, freddy ile, jason ile geçmiş. Benimde yaşım 20 ve bizimde hayatımız jigsaw la geçti diyebilirim. İyiki testere var, gerçekten çok güzel bir seri. İnşallah 1o a kadar devam eder :) Arkadaşlar işin ilginç yanı, Türkiye de bir yabancı film ve korku olmasına rağmen şu anda 400.000 seyirciye dayandı. Adamları gerçekten tebrik etmek lazım... Devamını bekliyoruz, hemde korkuyla :P
testere serisine sondan bşlamış biri olarak diğerleriyle karşılaştırma yapamasamda filmi beğendim. izlemesi çok keyifliydi sinemada izlemeye değer bi film diye düşünüyorum..