Testere 5
3,7

marshmallow-2
marshmallow-2

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film giderek saçmalamaya başladı bence..sonuçta jigsaw öldü.ve o adamın tüm bunları yapmasına bir anlam yüklendi.şimdi farklı biri..amacı yok..amanda kadar saçma. keşke testere 5 adıyla diil de farklı bir yapım olarak girseydi..güzel bir olabilir ancak testere başka bir şeydi..bunda da aynı oyunlar oynanabililir belki ama dediğim gibi amaçsızca oynanan bi oyunun da bana zevk verecğeini sanmıorum.
Himbil Kedi
Himbil Kedi

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İlkinin tadı hiç bir zaman olmaz, zaten zorlama usülü, gişe hasılatı geldiğinden yazılan devam filmleri, 4 ve 5 birlikte yazıldığı için kendi içinde iyi olacağını düşünüyorum ama artık testere mantığından çıktı iş, amaç kedi fare oyunu içinde ölen kurbanlar göstermek olmuş.Testere 2 fena sayılmazdı ama mantık hataları aşırıya kaçınca film anlamsızlaşıyor.Özetle Testere 1 i tek geçerim.Benim isteğim Saw - The begining, James Wan önceden duyurmuştu saw 3 den sonra Begining çekilecekti ama filmin yiyebildiği kadar kaymağını yemeyi tercih etti sanırım.
dark-hell21
dark-hell21

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bazı arkadaşlar en iyi korku filmi demiş testereye
yaw hayatınızda korku filmi izlemedinizse açın bi sitelere bakın hangisinde korku filmi diye geçiyor ne korkusu belki biraz gerilm vardır o kadar
yani yorumlarınızla kendinizi garip durumlara düşürüyorsunuz
erdemceliker
erdemceliker

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
10 üzerinden 2 alacak bir film.. Ben üzüldüğüm için 3 verdim ama değmez...

Testere Serisi artık bitmeli dedirtiyor..!!

Testere 6 yapılmasın, insanlar bunaltılmasın..!!
exeonur
exeonur

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu seri hiç bitmeyecek sanırım...