gogorigo
1 değerlendirme
4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
aslında film seri olduğu için insan düşününce aynı tarz olaylar farklı sahneler diye düşünüyor ama aslında tema gerilim veya korku falan değil önemli mesajlar düşündürücü dersler var..
Zekanın ve oyunun içinde olduğu saw serisi bu kez hayalkırıklığı yarattı bende açıkçası.Eğer devam edilirse film zorlama bir karmaşaya dönüşmekten kurtulamayacak.Buna rağmen izlediğim en güzel filmdi aşkımın kollarında :D
ben daha hayatımda bu kadar akıllıca planlanmış bir senaryo görmedim! olağanüstü akıl oyunları sergiliyor senarist..diğer serilerinde olduğu gibi ,işkenceler midenizi kaldıracak..ama harika bir devam filmi olmuş bence.testere hayranı olanlar mutlaka izlemeli diyorum..
arkadaşlar filme gittim çok beğendim herkesin gitmesini dilerim... hoffman testerenin yerini tutmasada iyi rol yapmış testerenin koltuğuna iyi sarılmış benim kendi düşüncem testerenin serisini izleyenler bu filmi en sevdikleri ilk beş filme alırla
Arkadaslar ne dersenız diyin 1 mukemmldı ve dıger fılmlerde bir fılmın en gusel dewam fılmlerıydı fakat 5 bekledıgım gıbı deıldı biz testerde alsıtıgımız konu sonunda soka ugrardık tahmın konusu yapamıcagımızz seyler cıkardı fakat 1 de bu superdı 2-3-4 de ıse gene guseldı ama 5 de bu yoktu 5 de olan sey sadece extra kan dehset vardı oysaki 1 en güseliydi ve en az kan olmasına ragmen. testere 5 konusundan cıkmıss hıssettım ben bızzat testere hayranı olarak hayal krıklıgına ugradım fakar hala testerecıgım :) son serısınee kadar ızlıcem ve 7 yi buyuk bır meraklaa beklıyor olucam tessekkurler
Tüm serilerini izledim fakat bu seride kandan başka bi şey yok filimde.sadece Saw5 çıksın die yapılmış bi film.beyenen neresini beyeniyo anlayamadım şahsen.1-2-3-4ün üzerine bu gitmemiş, olmamış.... Sırf adı için 5/10
Şahsen 5i izlemiycem...Bir kaç kan sahnesi izlememekle bişi kaybedeceğimi sanmam... şeklinde bi yorumun ne gereği var,,sen zaten böle bişey düşünerek çok şey kaybetmişsin..aman deyim sen bu filmi izleme seninle aynı kapasitede olmak istemem..
filmin ne kadar orjinal olduğunu tekrar tekrar gösteriyor..herzamanki gibi testere yine yaptı yapacağını diyorsunuz,,mükemmel bir kurgu..herkese iyi seyirler:)
artıkın bi,tmesi gereken bi film statüsüne girdi testere;tadında bıraksın 5 biel fazlaydı ama 6 çıkmasın artıkın neyin nasıl olcağını biliyoruz,senaryoda hep açıklşık verilerek bi diğer seride farklı bi karekteri monte ediliyo.SAW 25 seferde çevrilsede izlenir ama herkesin de doyduğu bi aşikar eskisi kadarda gişe elde etmiyo :(
bu filim gerçekten ama gerçekten çok kötü... gitikçe kötüleşiyorr... en gzüel kare sonu başkada değişik bişey yok... geçmişe gide gide filim zamanda geri gidiyor yaa ilerleyeceğine :D
film gercekten 4 ten kat kat güzel.ben bi arkadaşımla gittim ikimizinde çok hoşuna gitti.ölümler gerçekten yine çok zekice hazırlanmış.testere işini biliyo:)
büyük bir testere hayranıyımdır.ne yazık ki bu filmi hiç beğenmedim.testere serisinin yüz karası olmuş.yönetmenin değişmesi filmde büyük bir olumsuz etki yaratmış.eski testere filmlerine ait gerilim ve heyecan yoktu.basit bir polisiye film gibiydi.senaryo çok başarısızdı.filmde beğendiğim yerler sadece ilk filmlerle ilgili olan soruların cevaplandığı kısımlardı.son olarak,en kötü süprizli testere filmiydi çünkü sonunu rahatlıkla tahmin ediyosunuz oysa diğer filmlerde filmin sonuyla ilgili hiç ipucu vermezlerdi daha doğrusu verseler bile biz anlamazdık.bu filmde sonunda ne olacağını resmen seyircinin gözüne sokuyo ve sonunda hiç şaşırmıyoruz.bi testere hayranı olarak çok üzüldüm böyle güzel bi seriyi bozdukları için.umarım son filmde bu büyük hataları telafi ederler.