sinkosen
28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
testere 1 mükemmeldi.. çok hoş bi film dedik. testere 2 çıktı merak ettik yarım kaldı. testere 3 çıktı toplasın artık bitirsin dedik ölede yaptı. sonra hiç beklemiyorduk 4 çıktı bu ne dedik soru işaretleriyle doluydu film. 5.si çıktı daha çok soru işareti bırakarak bitti. lütfen testere 6 yla bitirin. bi klasiği bozmayın.. artık sonunu tahmin ettiğimiz gibi çıkmasını istemiyoruz..
arkadaslar filme bugün gittim çok iyi değil çokta kötü değil izlenmeli fakat 5 extra birşey yaşatmıyor size ilk 4 seri için açıklama geliyor.ayrica en çok beğendiğim nokta bnu filmi yapan sonrada dememiş 5i yapayım herşey en baştan belliymiş yapımcıyı tebrik ediyorum umarım saw 6 gelir ama artık biter:D
arkadaşlar ben anlamıyorum bu "testere 1 en güzeliydi" diye yorum yapan arkadaşları..heralde ki testere 1 serinin en güzeli çünkü orada film boyunca yerde yatan adamın asıl adam olduğunu filmin sonunda anlıyoduk ve dumur oluyorduk şimdi serinin 5.nolu filmi çıkmış sen biliyorsun ki böyle bir katil var nasıl 1 deki heyecanı alabilirsin ki??hadi 3.film kadar iyi değildi dersin anlarım ya da 2.film en güzeliydi vs.dersin anlarım da 1.film zaten ilk filmdi ve tamamiyle sürprizdi bu yüzden en güzeliydi..lütfen artık şu saçma yorumlardan vazgeçelim.
ara bölüm gibi yapmışlar 6. filme(ve sanırım testere 6 son) hazırlık gibi olmuş açıkcası beklentilerimi karşıladığını söyliyemem ben daha çok şaşırmayı ve daha zeki işler bekliyordum ama o kadar göremedim yine de dediğim gibi hazırlık filmi yapıldığı için olmuş olabilir 7/10 açıklanmayan şeyler var ama eminim ki testere 6 müthiç olacak
Evet, Testere-SAW deyince şöyle bir duracaksın her filmiyle şaşırtıyor. SAW 5 de sıradan çerezlik bir film olmasa bari diyoruz ama SAW 6 da gelecekmiş... Fakat efsanenin başlangıcı ilk film dışında hiçbirisi o kadarda etkileyici değildi. Arkadaşımızın dediği gibi seri muhteşem bir final ile SAW III ile bitirilmeliydi... SAW da anafikir "siz gerçekten mükemmel misiniz?. Şu an veya geçmişte yaptığınız hatalarınızdan, neden olduğunuz kötü olaylardan gerçekten ders çıkarıyor musunuz?" işte bu fikri ilk filmde harika bir şekilde otaya koymuştu Jigsaw. SAW III-IV den ayrıca bahsetmek gerek en kanlı sahneleri barındırıyordu hele o otopsi sahneleri aman aman. Jigsawın oyunları dahada ilginçleşiyordu ayrıca Jigsawın hastanede ve eşiyle olan sahneleride söylemeli...
serinin en zayıf halkasıydı bu kadar mı gereksiz bi film olur yani tmm filmi uzatıcaksınız ama bari adam gibi uzatın filmin ismi testere deil houfman olması lazım film güzel başladı ama ortaları çok sıkıcıydı ölüm sahneleri daha ii olabilirdi mesela 4.film o kadar güzel diildi ama farklıydı daha güzel hazırlanılmıştı ama bu film baştan savma gibiydi 5 i ölesine çekelimde 6 ya hazırlanalım demişler merak ettiğim tek şey eski karısına bıraktığı kutuda ne olduğu