Testere 5
3,7

maksutk
maksutk

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
süper bi film olmuş...bayılıyorum şu testere filmine.olaylar hiç beklemediğiniz gibi gelişiyor.işkence sahneleri biraz basit olmuş ama kan daha çok... testerenin bütün bölümlerini izlediyseniz mutlaka gidin...testere filmi dizi haline gelse bile izlenir:-)
yeliz-gunes
yeliz-gunes

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence testere 1 den sonraki en iyi filmdi gerçekten güzeldi son sahnesine bayıldım harikaydı nasıl bir zekaYSA o senaryoyu yazan kişiye ödül vermek lazım:)
sercanim-89
sercanim-89

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
harika bi flim gerçekten korkuyu seven tüm izleyenlerin gitmsi gerektigi bir flim....
s-sinek
s-sinek

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ilk 4e göre biraz msönük kalmış..
ama o büyük sürpsiz kurtarıyo filmi..
seri 6da bitiyo diye biliyorum.
güzeldi yaa pek beklediğim sahneler tuzaklar olmasa da..
tufanakturk
tufanakturk

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Güzelll fakat daha iyisini bekliyordum...
ogulcan-taspinar-2
ogulcan-taspinar-2

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film konuların bağlanışı ve düzenek taktikleri açısından yine süperdi ancak bu film diğerleri kadar ilgi çekici olmadığı için onu verebilmek için bu filmde diğerlerine göre çok daha fazla vahşet vardı diğer filmlerinde bu kadar göstermiyodu olayın derinliklerini ama ii 8
karadeniz-serhat
karadeniz-serhat

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ben bu filmi beğendim ve puanı en azından 8.5 olmalıydı.diğer seriler çok iyi açıklanmış ve son sahneleri bence çok trajik.
delacuesta01
delacuesta01

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
testere 1 den sonra kı en gusel fılm bence kesınlıkle gıdıp ıslenır cok ıgrenc sahneler var ama sonucta testere kesınlıkle tavsıye ederim tamamen akılcı bir senaryo yazmıslar surprizlerle dolu
sbrglmz
sbrglmz

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
süper bi filmdi fazla söze gerek yoq:)
odinhan
odinhan

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Serinin bir önceki filmine göre daha başarılı,daha az kan daha çok gizem var.Eski bölümlere göndermeler de oldukça fazla..10/8
kaan-fener94
kaan-fener94

kaçırırsanız üzülceğiniz flimlerden 10|10
ugurcann-66
ugurcann-66

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film etkileyiciydi.ama kesinlikle sunu sölemeliyim bu filmi anlayarak izlemek istiyorsanız kesinlikle serinin diğer bölümlerini cok dikkatli izlemeniz gerekli cünkü film tamamen önceki bölüm egöre yapılmıs.gerilimi bol 10/8
serkan-cosan77
serkan-cosan77

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
% 100 perfect ( söze gerek cidden yok )
Murat Demir
Murat Demir

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bütüm seriyi hayranlıkla izledim ama en sönük filmdi testereyi testere yapan o süper kurgusu yoktu bir kere..Bölüm içindeki tek oyunun en başında izlediğimiz arkadaşlarımızla bence söyle yapsalar kurtulcaklar dedik ki bu testerenin tahmin edilemez yönünün sönük olduğunun bariz kanıtıydı.Bişeyleri açıklamaya çalışamaları güzel ama bu hale getirceklerine bıraksalardı herşey karanlıkta kalsaydı..4. film tam tadındaydı keşke orda kalsaydı dedik sizi bilemem..İsteyene gene bol kanlı sahneler mevcut ama sadece onlara diğer 4 filme hakaret etmiş oluruz biraz..İzleyin genede ne olsa 10 film olcak gibi :))
murtega23
murtega23

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Testere 5 gitmeden önce tekrar 1,2,3,4 izledim. Yorumlar genelde olumsuzdu bende filmin ilk yarısında bu yorumlara katılıyodum fakat filmin ikinci yarısı tam anlamıyla nefes kesti yine efsane geri döndü öyle bitti ki benim ve diğer o an izleyenlerin yüzü noldu ya neden bitti der gibiydin tadı damağımda kaldı gidin ve görün