bu serinide sabırsızlıkla bekledik ve beklenen an geldi sayılı gün çabuk geçermiş eminim bu bölümde muhteşemdir testere 25 de olsa seni izlemeyi sabırsızlıkla beklicez ama sen yinede abartma!!!
serinin 3 ve 4. filmlerinden çok daha güzel. diğer tüm seriler gibi her yenisinde biraz daha bozacağını düşünürken dün gittiğim serinin son filmi beni çok şaşırttı. bu sefer başarmışlar !!!
Arkadaşlar.. bu filmi izleyipte kötü olduğunu düşündüğünüzde bunu samimi bulmuyorum. ya herhangi bir film gibi izliyorsunuz yada farklı bir şeyler bekliyorsunuz. Türünün tamamını izledikten sonra ince ayrıntılara dikkat ettikten sonra yorum yapınız. The saw V e gelince.. gidip ve görün derim arkadaşlar. Giriş gelişme sonuc ve her zamanki gibi kurgu muhteşem .. diğer serideki bağlamaları anladıkça ohaa oluyorsunuz :) İzleyip görün.. kaçırmayın :)
testerenin diğer filmlerine yakışır kalitede kurgusu var. olaylrın birbirleriyle bağlantısı mükemmel. serinin uzaması hiç bir şey eksiltmemiş. sadece bize aynı anda gelişen olayları 2 - 3 bölümde sunmuşlar. 3,4,5 aynı anda olan olaylar gibi. film şu kadar seride bitecek diye sınırlama getiren arkadaşlar testerenin kurgusunu yeterince anlamamışlar. bu filmin sonundada belirsizlikler bir daha ki bölümde ne olacak acaba dedirtiyor. 10/10.. iyi seyirler.
arkadaşlar seriyi takip edenler hiç tereddüt etmeden gitsin bence 1.filmden sonraki serinin en iyi filmi özellikle de sonu...the game has just begun!!!
bügün gidip izledim ve serinin 1.sinden sonra en mükemmel filmi herşey aydınlanıyor.bu arada 6. sı yolda ( bu seri +sonsuza dek devam eder herhalde :D)9/10
seri kaldığı yerden 1,2,3 ve 4. filmlere dönüşler yaparak devam ediyor ve taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor, gerçekten güzel olmuş, kurgu mükemmel, senaristleri bir kez daha tebrik etmek lazım, 6. filmle sonlandırılıyormuş, testere hayranları sakın kaçırmayın...
Arkadaslar Testere serisini sevenler icin mutlaka gidilip izlenmesi gereken bi bölüm.Tavsiyem ilk defa bu filmi izleyecek olan varsa mutlaka diğer 4 filmi izlemeli.Çünkü birbiri ile yine bağlı bir film var.İzleyince çok şaşıracaksınız.ii seyirler
diğer 4 filmde oldugu gibi 5. filmde şaşkınlık beklemeyin...5. filmde diğer 4 filmden aklımızda kalan soru işaretlerine cevap veriyor...orneğin 4. filmdeki camdan yapılmıs tabuta benzer zımbırtı gibi :D...izlemenizi tavsiye ederim soruların cevapları için...unutmadan 5. filmden sonra akılda yeni soru işaretleri kalıyor... :)