kim ne derse desin... saw serisi kadar akıllıca bi film daha yok... her sene genellikle ekim ayında vizyona giriyo ve ben sabırsızlıkla bekliorm... 4ten çıktııımda da yine ilk söledğim cümle 5 i çıksın lütfennnn olmuştu... 24ekime 1ay var ve ben büyük bi sabırsızlıkla bekliorm... muhteşem bi film... bnce asıl gerilim bu filmde var... 5i diil 5bini çıksın her zaman izlerm... böle bi kurgu hç bi filmde yok ... jigsaw bi numaralı adamım yaaa =)
Bu filme yapılıcak tek yorum nolur 1000 e kdr gitsin ben eminmki cılkı çıkma olayı olmıcak çünki hala asıl konuya girmemiş gibi dawranıyo senarst :) ben her filmini bi dhaki filmini anlamak için en az 8 kez izledm :) ve gözüken o ki daha gösterilcek tahmin edemicemiz çok şey war:) paranızın tek kuruşuna bile yazık olmaz:)
acaba ne kadar devam etdecek bilen varmı ?bence etsin gerçi saw öleli baya oldu ama devam ettiriyolar .her an bir sahnede birisinin içinden kaset çıkabilir film devam edebilir dimi:D bu filmdede baya güzel sahneler bizi bekliyor merakla bekliyorum
Testereyi kötü bulanlar olacaktır ama Testerenin diğer korku filmlerinden çok önemli bir özelliği var.Testerede diğer filmlerdeki gibi bir katil yok.İnsanlar kendilerini öldürmek zorunda kalıyorlar.Bu da Testereyi diğer filmlerden farklı kılıyor.Hapsolan kişi kendi katili oluyor Sonuçta Jigsaw demiyor ki ordan çıkmaya çalış bilmem ne...O sadece hayatın için ne yapmak istiyorsan onu yap diyor.
ben bu filmi ilk izlediğimde çok etkilendim gerçekten başyapıt olabilecek bir filim zaten kurgusu güzel olan her filim güzeldir.yanlız ben bu beşinciden bir süpriz bekliyorum çünkü filmin başında yaşadığım süprizi sonunda göreceğimi umuyorum eğer öyle olmazsa hayal kırıklığı olur benim için testere