Testere 5
3,7

jigsaw-amanda
jigsaw-amanda

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Testere hayranları için bence yine muhteşem bir film..saw 5 gerçektende çok güzel olmuş..her olaya açıklık getiriliyo,yine muhteşem tuzaklar var..yapılan kötü yorumları okuduktan sonra bu filmi izledim ama anladımki saw 5 bu kadar eleştiriyi hakedecek kadar kötü olmamış..tam tersine ben çok beğendim..acayip keyif aldım filmden..bir testere hayranı olduğum için kendimi şanslı hissediyorum..bu filmi yapanları gerçektende tebrik etmek lazım..
potasyum
potasyum

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bir Testere hayranı olarak bu seriyide başarılı buldum.Kafamdaki bazı soru işaretlerine bu filmde cevap buldum.
poyraz-21-33
poyraz-21-33

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
süper bir film ama eskisi gibi değil diyenlere hak vermek lazım yine de insanı ürpertiyor
melekcepni
melekcepni

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film süper bir seriyle devam etti..
esmerimm80
esmerimm80

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar serinin en saçma filmi die nitelendirmişler ama bence harika bağlamışlar.İlk filmden itibaren birbiri ile bağlantılı olna kişilerin sonu hep bi şekilde polislerlere dayanıodu.Tabiki içerden birinin sawa yardım etmiş olması çok mantıklı.Kaldı ki hasta birinin bu kadar kişiyi son zamanlarında yakalaması vs zor o yüzden bi yardımcısı tabi ki vardı başta amanda sandık ama arkadan onun da diğerleri gibi piyon olduğunu oyunu kurallarına göre oynamadını anladık.(Çünkü Amanda kendisi gibi kurtulmayı başaranların sawın yardımcısı olacağını düşündüğü için hakettiği halde kişilerin kurtulmasına müsade etmedi:)Hofmana bırakılan kasette oyun oynayağını yazan arkadaş beklesin üzülmesin büyük olasılıkla Hoffmanın oynayağı oyun 6.seride olcak çünkü ona da oyunu oynayacak biri lazım ve bu kişi tahminimce sawın eski eşi.ona verilen kutuda ne olduğu belli değil.Ayrıca 6.serinin başı ile 4.filmin başı yani otopsili ve kasetli bölüm beraber başlayabilir.sawın nasıl ve ne şekilde gideceğini kestirmek zor.her bir film bi sonraki filme zemin hazırladığı gibi ilk filme kadar da gidebiliyor.Ben 5i çok beğendim.Harikaydı.sabırsızlıkla 6.seriyi bekliyorum.1 sene boyunca insan diğer 90dk yı bekler mi yaaa ama beklnenio işte.
Bu arada sorularına cevap bulamayan arkadaşlar 6yı izlesin belki orda bulurlar.
10/10
basakemrah
basakemrah

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Kesinlike testerenin ilk filminden sonraki en sağlam filmiydi. Bu film de diğer 4 filmin bağlantıları birbirleriyle çok güzel kurgalanmış iç içe geçirilmiş bir biçimde kişilere özetleniyor. Kanlı sahne vs. evet yine var ama bu filmin tarzı bu şekilde filmde verilen mesaj işlenen kurgu yine muhteşem bir son.
teslaxxx
teslaxxx

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yine kaliteli bir film olmuş. bence dört dörtlük bir film. oturmuş bir mantık, kaliteli sahneler, kaliteli oyunculuk daha ne istersiniz. seri sonsuza kadar devam etse yine izlenir. müziklerine de bayılıyorum bu filmin :)
mustafaerol
mustafaerol

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sonunda koptum ya tahmin ettim sonunu ama gulmekten yerlere yattım ya cok guseldi sonu
by-burak1988
by-burak1988

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu testere filmi akıl almaz bir film dostlar süper bir aksiyon korku gerilim macera daha ne ararsanız var izlenmesi rica olunurr
ZeCy
ZeCy

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sonunda filme gittim ve gerçekten 2. bölümünü çok beğendim. İlk sahne çok saçma bir yerde bitti ama devamı gerçekten muhteşemdi. Büyekler anlatıyordu, onların hayatı, freddy ile, jason ile geçmiş. Benimde yaşım 20 ve bizimde hayatımız jigsaw la geçti diyebilirim. İyiki testere var, gerçekten çok güzel bir seri. İnşallah 1o a kadar devam eder :) Arkadaşlar işin ilginç yanı, Türkiye de bir yabancı film ve korku olmasına rağmen şu anda 400.000 seyirciye dayandı. Adamları gerçekten tebrik etmek lazım... Devamını bekliyoruz, hemde korkuyla :P
Hüseyin Bektaş
Hüseyin Bektaş

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem. ben bu kadarını beklemiyordum. ölüm sahneleri harika ötesi. özellikle sinemada izlemenizi tavsiye ederim. 10/10.
e-ergener
e-ergener

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi diyorum ben, çünkü diğer 4 filmde sinemadan titreyerek çıktığımı hatırlamıyorum..
lalkitsi
lalkitsi

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
testere serisine sondan bşlamış biri olarak diğerleriyle karşılaştırma yapamasamda filmi beğendim. izlemesi çok keyifliydi sinemada izlemeye değer bi film diye düşünüyorum..
kertenkeledelisi
kertenkeledelisi

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
süperdi tek kelimeyle......
cerenparer
cerenparer

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
harika bi filmdi.. testerenin zekası, filmi dahada etkileyici kılıyor.. neden-sonuç ilişkileri harika... saçma hiçbirşey yok... süper.. 6yı merakla bekliyorum.