Testere 5
3,7

erenolog
erenolog

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Harika...Uzadı,saçmalıyor deseler de bence hala ilk film gibi.

Aslında uzamadı,çünkü her filmin diğer filmlerle ilgisi var.Kafalardaki soru işaretlerini yanıtlıyorlar sadece.Ama bu serinin devam etmesinde çok tutulmasının da ilgisi yok değil.Eğer testere 1 bu kadar etkileyici olmasaydı ve ilgi görmeseydi devamı gelmezdi.

Gerilim devam ediyor,en güzeli de olayla mantıklı devam ediyor,saçmalık yok yani senaryoda,testere 6 yı bekliyoruz şimdi:)

10/10
serincee
serincee

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Merhabalar bu filme kötü yorum yapanların tamamen film zevki farklıdır. Ben böyle bir kurguyu hiçbir filmde görmedim. 10 üzerinden 10
hzl0793
hzl0793

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
herzaman ki gibi yine harika mutlaka izleyin!!!
fffiiigggooo
fffiiigggooo

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
her zaman ki gibi süper...serinin tamamını izleyenler kaçırmamalı bence iyi seyirler herkese
yekteran-baydemir
yekteran-baydemir

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film çok güzeldi herkese tavsiye ederim. diğer bölümler kadar kanlı değildi daha rahat izlenebilinir yani serinin diğer bölümlerine yapılan flashbacklerde çok açıklayıcı oldu 4ten daha çok beğendim açıkcası.
aytacbalci
aytacbalci

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ben çok beğendim Testere Vi. Gerçekten ustaca ve zekice yapılmış yine bu bölümüde. Testere VIyı bekliyorum..:)
sozcelyk
sozcelyk

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
serinin en güzel 2. filmi diyorum ben 5 için ( testere 1 zaten inanılmazdı )

konu olarak biraz daha 2 ye benziyor ama 2 den çok çok daha iyi..

4 kadar karmaşık değil kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak..

testere hakkında yapılan kötü yorumların hiçbirisine katılmıyorum

zira there will be blood gibi oktan bi ton filmin olduğu bu zamanda insan 2 saat boyunca soluğunu tutarak izliyor bu tarz filmleri..

kim ne derse desin gidebildiğine kadar serinin gitmesini isteyenlerdenim...
cessar89
cessar89

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya ben istiyorm bu dizinin pardon filmin sonu olmasın bugun izledim ve yine hayran kaldım arkadaslarla aramızda hep konusu geciyor bide benim komigime giden fragmanda testere 1= 86 bintestere 2= 286 bin
gokhan-killi
gokhan-killi

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar böyle kurgu yok bi yerde.film gene bitmiyor.
ozncdd
ozncdd

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Lütfen tahmin yazmayınız.Gittiyseniz güzel yada değil şu şu yüzden diye de söyleyiniz.Ben gittim ve diğer arkadaşlara katılıyorum bu film çok güzel bayıyo aslında çok uzatıldı deniyor.Ancak her bölümü de izlenmeye değer.Birbirine yakın zamalarda geçiyor.Bu da senaryonun güzelliğinin bir kanıtı.
shady313
shady313

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmden az önce çıktım ve gene o meraklı bekleyiş tamamlanmadı gene yarım kaldım.ölüm sahneleri itina ile hazırlanmış ama bu sefer fazla kan göremedim.6.sı çıkıcaksa çıksın ve bi sona gelinsin artık.film baymıyo ama bu kafamızda olan soru işaretleri biticeği anlamada gelmiyo her filmin sonunda bi soru işareti.bu filmdede aynı sahne.10/7,5 verebilirim ancak.
Mehmet Can Altunay
Mehmet Can Altunay

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence IV. filmden cok daha iyi bi filmdi hoffmani daha bi oturmus bi karakterde izliyoruz testere hayranıysanız yada sempatiniz varsa bi önceki filmden daha çok eğleneceğinizin garantisini verebilirim
pinkandblue
pinkandblue

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle muhteşem!! Serinin 5. Filmi ama sanmayın 4 ün devamı :)) vasat olucak falan diyenler keşke izlemeden yorum yapmasalardı soluğumu tutup izledim bence kaçırmayın...
ozgurakar85
ozgurakar85

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika güzel olacagını bekliyordum ama bekledigimin üzürindeydi saw 4 daha cok soru isaretleriyle doluydu fakat serinin 5. filmi tam bir cvp filmi olmus en ufak ayrıntıların bile cvbı vardı. bu arada zekice planlanmıs ölüm oyunları harikaydı.saw 6 yı simdiden merakla bekliyorum.artık yeni bir klasigimiz var SAW :)
balik3333
balik3333

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Süper olmuş. saw 4 den çok daha iyiydi.