Testere 5
3,7

akinkirac
akinkirac

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
az önce sinemada izledim. salon full cekiyordu. Saw V gerçekten sınırları zorluyor. Kurgusu, birbiriyle olan bağlantıları, olaylara kişilerin farklı açıyla bakmasını sağlaması, ölüm sahnelerinin kendini aşması ve ani çıkışlarla bir Testere den beklenen herşeyi fazlasıyla verdi. Saw VI yı bekliyorum...
etna-m
etna-m

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
senaryo, görüntüler yine muhteşemdi. jigsaw şaşırtmaya devam ediyor:)yaratıcılıkta sınır tanımayan süper bir kahraman o.
10 üzerinden 10 veriyorum
durand90
durand90

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
10 numara 10 numara 10 numaraaa...böyle bir film böyle bir seri böyle bir zeka böyle bir seneryo böyle bir oyun yok...kendi dalında 10 numaraaa...seri 6yı nasıl beklicem bilmiyorum 10/10
maxpayne1986
maxpayne1986

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
artık filmde sadece zekilik var yazık testereyi bile mahvettiler...
hibocigdem
hibocigdem

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mükemmeldi gerçekten...önceki serilerde tam anlaşılamayan yerler tamamen aydınlatılmış bence hiçbi soru işareti bırakılmamış...ve tabiki muhteşem bi final ile bitmiş..bi senaryo bozulmadan karışmadan ancak bu kadar ilerletilebilir...süperdi yine... bi an önce testere 6 gelsin:)))
Ferdo
Ferdo

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Beni fazlasıyla tatmin etti,yine testerenin müthiş zekası ile karşılaşacak ve şaşıracaksınız,iyi seyirler.
emrah181889
emrah181889

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben bgn hemen gittim filmi izledim gerçktende güzel olmuş ama git gide testere olmaktan çıkıyor gibi ama yinede güzel tuzaklar ve sahneler güzel çok gerçekçi olmuş kız arkadaşım ilk sadhneyei izleyemedi bile :D tavsiye ederim
587-tra1n
587-tra1n

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ha bir de.Şu yorumları çok duydum.Yok filmi niye uzatıyorlarmış.Yok şu yok bu.Filmi aslında uzatmıyorlar sadece geçmişte yapılanları söylüyorlar genelde.Hep geçmişe dönüyorlar.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
geleneği bozmadım ve ilk çıkdığı gün sinemada yerimi aldım film biraz kısa geldi ilk bölümde biraz tedirginleşdim inşalah sonunu iyi yaparlar diye ve duam kabul oldu 2.bölümde insanı koparan bi film vardı ilk 4 ü izleyen ölmeden mutlaka gidip izlemeli bana göre seri içinde en iyi 3 filmden biri filmi genel olarak anlatıyo ve 2-3-4. filmde görmediğimiz bazı şeyleri çıkarıyo.imkanım olsa bidaha izlerim.
gizem-togmus
gizem-togmus

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
testere süper bi film yaaa mütiş beyenmeyeni anlamadım
aida1985
aida1985

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ilk 4 seriyide merakla bekledim ve aynı meraklada izledim bunuda aynı şekilde merakla bekliyodum sonunda vizyonda bu hfat kesinlikle izliyorum
volkanakcay1981
volkanakcay1981

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sonuncuyu seyretmedim ama bişey söylemek istiyorum. yeteeeeer . ki seriyi seven bi insanımdır yani sevmeyen biri deilim
tabuu-05
tabuu-05

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mutlaka birincisi kadar güzel olmasa da her bölümü ile kendisine hayran bırakan bir seri haline geldi testere... fanatiklerine bir haber vermek istiyorum. testere 6 ekim 2009da gösterimde olacak.
loksando
loksando

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar konuşurken testere 5i bizde ezik gibi oturmamak için zorunlu olarak izliycezbence dava açılsın testereyeçünkü devlet sorunu haline geldi
manyak-3200
manyak-3200

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
yine manyak olmuş film fragmanını izleyin ve 6 ta gelecek kesin açıklanan bilgiler öyle arkadaşlar en son 6 oda kesin