Ogulcan B.
5 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Şuan izlediğim için bana "fena değil" bir film tadında gözüktü,belki bu filmi daha önceleri izleseydim daha fazla beğenirdim ama bence Robert Rodriguez'in Machete filmi Desperado'dan daha iyi çünkü Machete de olaylar ve karakterler hem eğlenceli hem de zaman zaman absürt fakat bu filmde mantıksızlığın dibine vurulmuş tamam absürt olabilirsin ama bu filmdeki aksiyon sahnelerinde başroldeki karakteri vurmak için yüz kişiyi yollasan yine yanlara ateş ederler fazlasıyla mantık dışı hatta seyirciyle dalga geçmek gibi bir şey olmuş.Film sürükleyici diyebilirim her ne kadar aksiyon sahnelerini beğenmesem de müzikler,yaşanan olaylar,Antonio Banderas'ın karakteri gibi etkenler filmin daha hızlı akmasını sağlı arada filmin sonu şaşırtıcı olmuş.Ben filmi ne çok beğendim ne de beğenmedim diyemem vasatı aşan aksiyon sevenler için keyifli bir film,fakat filmi izlemeden önce siz yinede fazla beklentiyle izlemeyin derim.
Bence Rodriguez’in en iyi iki filminden birisi diğeri de 'Sin City'.İyi hikaye, bitmek bilmeyen aksiyon, heyecan, macera, harika müzik, başarılı oyuncular ve karşınızda 'Desperado'.Filmde ufak tefek mantık hataları ve her aksiyon filminde bulunan abartılı sahneleri mevcut fakat filmin öyle bir atmosferi var ki bunların hiçbiri filmi izlerken izleyiciye kötü gelmiyor. Banderas rolününe çok yakışmış, özellikle söylediği parça da harikadır, halen dinlerim.Sevdiğim en iyi 10 aksiyon filminden biridir 'Desperado'. Türünün en iyilerindendir. Her izlediğinizde aynı zevki alabileceğiniz ender filmlerden. Kesinlikle izleyin ve Rodriguez ne kadar güzel bir film yapmış görün.