Desperado
4,3

Ilknur K
Ilknur K

25 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Rodrigez ve Tarantino karışımı olması filmi daha çekici kılıyor. Eskilerin en sevilen klasiklerinden. Antonio'nun oyunculuğu ve karizması yıkılıyor. Süper bir film işte.
Chev
Chev

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Harika..Bir efsane gerçektende..Özellikle Tarantino nun bara girip anlattığı fıkra ve anlatışı,unutulmaz gerçektende.x)
üsstad
üsstad

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
harika bir film. antonionun en iyilerinden
turan
turan

4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
robert rodriguezin kendini ispatladığı film. Tüm dünyada klasik olmuş başyapıtlardan biri. Müziği, karakterleri, yönetmeni bu filmle hatırlanırlar.
Burakrises
Burakrises

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
harika bir film 10/9
erdiizbul
erdiizbul

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
muthıs bı fılm gercekten gıtarıst savascı antonıo banderas cok karızma olmus eleman saten fılm cok ıyı sahneler cok etkıleyıcı
roxtonfan
roxtonfan

11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Yakışıkı Banderas,süper müzikler ve eğlenceli bir film.
merve357
merve357

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper müzikleriyle kulağımızın pasını silen çok güzel bir aksiyon filmi
özellikle bazuka çok hoşuma gitmişti
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

13 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Çok gülmüştüm ben bu filmde yaa.
finallyfree89
finallyfree89

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi filmlerden biriydi tipik aksiyon filmlerinden alıntılar var tabi ki filmde eksagratif bir hava da yaratılmış ancak senaryo gayet özgün ve çok başarılı işlenmiş filmin sonunda aradığının kardeşi çıkması da yaratıcı bir fikirdi başarılı bir film
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Hani klasik bir söz vardır ’’her defasında sıkılmadan izlerim’’ diye.İşte ’Desperado’ da benim her defasında sıkılmadan,büyük keyif alarak izlediğim filmlerden biri.Şimdi bazı mantık sevdalıları çıkıp filmdeki abartılı aksiyon sahnelerini eleştireceklerdir (zaten eleştiriyorlar da).Ama şunu unutmasınlar ki Robert Rodriguez’in yapmak istediği şey de o zaten (filmde açıkça görüldüğü üzere).Özellikle bardaki silahlı çatışma sahnesinin sinema tarihinin en iyilerinden biri olduğunu da belirtmek isterim.Antonio Banderas,Salma Hayek,Steve Buscemi,Danny Trejo.Yönetmen koltuğunda Robert Rodriguez ve iyi bir aksiyon filmi.E daha ne olsun?
esat-ozcan
esat-ozcan

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ön yargılı yaklaşıp inanılmaz keyif aldığım bir film.
sena-cos
sena-cos

25 Haziran 2002 tarihinde eklendi
benim antonio banderas a karşı inanılmaz bir zaafım var. filmleri iyi de olsa kötü de olsa hep beğeniyorum ve favorilerim arasında oluyo. seviyorum bu adamı ya...
boldheart
boldheart

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Müzikler müthiş filmde üthiş bence banderas rolüne cuk diye oturmuş bence gayet iyi bir filmdi kötü diyemeyiz 10/8...
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
banderasa bakıs acımı degıstıren sınema tarhıne farklı bır yerı olan bu serının ılkıolan bu fılm en basarılısı en guselı ızlenmesı gereken bır fılmmm