şimdi 20 yaşındayım 15-16 yaşlarımdaydım galiba ilk izlediğimde ve çok çok çok hayran kalmıştım, çok defa izledim gerek Tv de gerekse bilgisayarda... Gene olsa gene izlerim, müziği, egzotik Meksika filmi tadı başka. Antonio Banderas’tan başkası konulamazdı o role, yönetmene de bravo. Saygılarımla, Cüneyt.
yorumlara baktımda, bu filme bakılan perspektif hep aynı, bir ispanyol klasiği..bir aksiyon harikası...uçuk bir anlatım vs.rodriguezin o çılgın bakışlarının ardındaki asi ruhu,isyan çığlıklarını hiç düşündünüzmü?? el mariachi neyi ve kimi temsil ediyor,o aşkıyla savaşlar arasında,yok edilmiş gençliktir.halktır,gitarı ise onun ruhu isyankar ruhu,ve gitarı içindeki silahlar!!!! bir devrim filmi niteliğindedir aslında...dünyadaki tüm savaşlara, tüm şiddete müziğiyle kafa tutan rodrigodur!!!
bu tip filmleri sevmememe rağmen desperado, müzikleriyle olsun, oyuncularıyla olsun beni çok etkilemiştir. kesinlikle izlenmeye değecek çok etkileyici ve gerçekçi bir film. yaratılan atmosfer insanı alıp götürüyor:)
desperado benim çocukluk kahramanımdır ben ilk çoçukken izledim ve çok büyülendim haylada izledikçe etkileniyorum film severler kaçırmamıştırda diyer kişilerede tavsiye ederim
desperado hayatım boyunca izlediğim en iyi film ve sonsuza dek en sevdiğim film olarak kalacak..filmde işlenen aşk, oyuncuların başarısı, quentin tarantino ve asla unutulmayacak olan dırıdı dırın dırın dırın dırın şeklindeki melodisi böyle bir film bi daa çekilmez dedirtiyor insana
antonio banderasın mükemmel oyunculuğuyla büyülediği repliklerede pek ihtiyaç duymadan bakışlarıyla çok şeyi anlattığı inanılmaz etkileyici bir film.yaklaşık 5 kere izlesenizde doyamayacağınız yıllar sonrada izlediğinizde yine ağzınızı açık bırakacak bir yapıt
izlediğim en iyi fillm müziği harika salma hayek zaten tartışılmaz güzel ve bi o kadarda iyi oyuncu antonio banderas zaten marka tek kelmeyle mükemmel bir film