Desperado
4,3

e-ergener
e-ergener

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
10 / 10... tek kelime ile harika, başka söze ne hacet...
kalpsiz
kalpsiz

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
şimdi 20 yaşındayım 15-16 yaşlarımdaydım galiba ilk izlediğimde ve çok çok çok hayran kalmıştım, çok defa izledim gerek Tv de gerekse bilgisayarda... Gene olsa gene izlerim, müziği, egzotik Meksika filmi tadı başka. Antonio Banderas’tan başkası konulamazdı o role, yönetmene de bravo. Saygılarımla, Cüneyt.
echiscarinata
echiscarinata

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
yorumlara baktımda, bu filme bakılan perspektif hep aynı, bir ispanyol klasiği..bir aksiyon harikası...uçuk bir anlatım vs.rodriguezin o çılgın bakışlarının ardındaki asi ruhu,isyan çığlıklarını hiç düşündünüzmü?? el mariachi neyi ve kimi temsil ediyor,o aşkıyla savaşlar arasında,yok edilmiş gençliktir.halktır,gitarı ise onun ruhu isyankar ruhu,ve gitarı içindeki silahlar!!!! bir devrim filmi niteliğindedir aslında...dünyadaki tüm savaşlara, tüm şiddete müziğiyle kafa tutan rodrigodur!!!
pinkcadillac
pinkcadillac

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu tip filmleri sevmememe rağmen desperado, müzikleriyle olsun, oyuncularıyla olsun beni çok etkilemiştir. kesinlikle izlenmeye değecek çok etkileyici ve gerçekçi bir film. yaratılan atmosfer insanı alıp götürüyor:)
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
İlk seyrettğim 96 Şubat ayından beri,sanırım kaç defa seyrettğimi unuttum...
mahmut-saral
mahmut-saral

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
karizma, müthiş müzikler, durdurak bilmeyen aksiyon ve içinde olduğu çoğu filmde bir iki dakika görünüp ölen quentin tarantino :)

harika eşsiz bir film, kült, klasik
angel-yangel
angel-yangel

25 Ekim 2005 tarihinde eklendi
benım gıtara asık olmamın enbuyuk nedenlerınden bırı bu fılımdır sırf desporadonun muzını cala bılmek ıcın gıtar calmayı ogrendım
vamez
vamez

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
desperado benim çocukluk kahramanımdır ben ilk çoçukken izledim ve çok büyülendim haylada izledikçe etkileniyorum film severler kaçırmamıştırda diyer kişilerede tavsiye ederim
cavres47
cavres47

21 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Gerçekten süper bir film!Mutlaka izleyin..
ozguralkan
ozguralkan

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmi çocukken izlemiştim ilk ağzım açık kalmıştı gzl gemişti şimdi izliyorumda rodrigez tarantino nun kankası olmayı hak edyo şaheser 10/10
eeeliiif
eeeliiif

7 Haziran 2004 tarihinde eklendi
desperado hayatım boyunca izlediğim en iyi film ve sonsuza dek en sevdiğim film olarak kalacak..filmde işlenen aşk, oyuncuların başarısı, quentin tarantino ve asla unutulmayacak olan dırıdı dırın dırın dırın dırın şeklindeki melodisi böyle bir film bi daa çekilmez dedirtiyor insana
deniz-kah
deniz-kah

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
antonio banderasın mükemmel oyunculuğuyla büyülediği repliklerede pek ihtiyaç duymadan bakışlarıyla çok şeyi anlattığı inanılmaz etkileyici bir film.yaklaşık 5 kere izlesenizde doyamayacağınız yıllar sonrada izlediğinizde yine ağzınızı açık bırakacak bir yapıt
ismailturgut1991
ismailturgut1991

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi fillm müziği harika salma hayek zaten tartışılmaz güzel ve bi o kadarda iyi oyuncu antonio banderas zaten marka tek kelmeyle mükemmel bir film