pelishhh
7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
filmin devam ettiğini zannettiğiniz, pür dikkat izlediğiniz, en heyecanlı sahnesinde bıçak gibi bitmesi çoooooook saçma bi son olmuş.. bari birşeye bağla. Angelinanın en iyi polisiye filmi kemik kolleksiyoncusudur zaten. bu film arkadaşlarında söylediği gibi çok absürt sahneler içeriyor. sonu ise tam bir düş kırıklıgı. 10/3 90lı yılların vasat polisiye filmlerinden öteye geçememiş malesef. iyiki sinemasına gitmemişim diyorum.
Hollywoodun sen neymişsin be Angelina abla dedirtmeye çalışan işlerinden biri daha.. ancak 15 yaş altına hitap edecek bir bilgisayar oyunu olabilecekken sinema yapmaya çalışmışlar... izlemek büyük bir zaman kaybı..
İş görmez bir film 'wanted' ile kıyaslayanlara lafım şudur: 'yanına bile yaklaşamaz.' Eğer Angelina değilde başka biri oynasaymış filmin sonunu getiremezdim heralde.