Ajan Salt
3,8

pelishhh
pelishhh

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
filmin devam ettiğini zannettiğiniz, pür dikkat izlediğiniz, en heyecanlı sahnesinde bıçak gibi bitmesi çoooooook saçma bi son olmuş.. bari birşeye bağla. Angelinanın en iyi polisiye filmi kemik kolleksiyoncusudur zaten. bu film arkadaşlarında söylediği gibi çok absürt sahneler içeriyor. sonu ise tam bir düş kırıklıgı. 10/3
90lı yılların vasat polisiye filmlerinden öteye geçememiş malesef. iyiki sinemasına gitmemişim diyorum.
Levent V
Levent V

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Hollywoodun sen neymişsin be Angelina abla dedirtmeye çalışan işlerinden biri daha.. ancak 15 yaş altına hitap edecek bir bilgisayar oyunu olabilecekken sinema yapmaya çalışmışlar... izlemek büyük bir zaman kaybı..
sorceres
sorceres

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İş görmez bir film 'wanted' ile kıyaslayanlara lafım şudur: 'yanına bile yaklaşamaz.' Eğer Angelina değilde başka biri oynasaymış filmin sonunu getiremezdim heralde.
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
2.yarısı sıkıcıydı yine abd propagandası bi film boş bi filmdi
M-XXXimum
M-XXXimum

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu ve buna benzer filmleri nasıl beğeniyorlar anlamıyorum. Tek kelime ile felaket. Zamanınıza ve sinirlerinize yazık. 3/10
omeraskinteknik
omeraskinteknik

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Basit bir yapım olmuş bu kadrodan daha fazlasını beklerdim...
just-2
just-2

8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Artık tek bir ajanın dünyayı kurtardığı filmlerin inandırıcılığı kalmadı... bu da o filmlerden...daha komplike düşünülmeli.