Cezalandırıcı
3,3

ilker-guzel
ilker-guzel

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
film süper arkadaşlar baştan sona heyecan
Şan Yü
Şan Yü

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Punisher, ilk filmdeki gibi iyi olmasını bekleyenler yanılırlar.
İlk filmle pek bağlantı kuramamış.
Zaman zaman geri dönüşler yapsada ilk filmdeki Punisher ın amacıyla pek eşleşmiyor.
Amaç basite indirgenmiş şiddet gösterileri artırılmış..
Çekilmeseydi daha iyi olurdu denilecek bir film yapılmış..
Çünkü ilkine gölge düşürüyor.
kısacası notu : 5/10
bladefatih
bladefatih

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
az diyalog olmasına rağmen konusu, aksiyon sahneleri harika ayrıca silah tutkunnlarına ve tam doz aksiyon sevenlere (benim gibi) göre bir film öneririm. :P
TURANY
TURANY

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
film güzeldi tavsiye edebilrim.
hilmigulusur
hilmigulusur

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence süper olmuş kafa patlatmaktan hoşlanan psikopatlar için :):):)
turgaycure
turgaycure

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
marvel kahramanlarından,çekilen en kötü filmydi,daha özen gösterilerek yapılsaydı keşke
fazo-7a
fazo-7a

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmin orjinal çekimi internete düşmüştür isteyene sitesini veririm fakat dvdsi Martın 17 sinde çıkıyo haberiniz olsun filmde 10/10 luk
turkl82
turkl82

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
işte gerçek cezalandırıcı budur. 2004 yapımı punisher, çizgi romanının yanında çok masum duruyordu ama bu sefer olmuş. cezalandırıcı acımazdı, acımamış da. 9/10
cihanbilgi
cihanbilgi

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
ilkini izlemedim ama 2 cisi bize yetti aksiyon sahneleri dişanda senaryo çok klişe olmuş diyebilirim buarada testere filmine büyük saygısızlık yapılmış kötü karakter ismini jigsaw olarak değiştiriyor.. makyaj olmamış mantıklı olmak gerekirse Frank Castlelın bu kadar insanı ortadan kaldırması sizce mantıklı mı?
skouss54
skouss54

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
fılmı aklınızda soru ısaretı kalmadan rahatlıkla ızleyebılırsınız.ben aksıyn fılmlerı sevmem ama bu cok ıyıydı
samucan
samucan

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
bilenler bilir punisher atari salonlarının vazgeçilmez oyunudur ilk filmi yağıldığında büyük bir heyecanla sinemaya gidip yine aynı büyük hayal krıklığıyla çıkmıştım salondan daha sonra pc oyunu çıktı işte dedim bi film yapılacaksa bunun gibi yapılsın... ve punisher-war zone =) başroldeki eleman oyundaki karakterin neredeyse birebir kopyası filmin içindeki şiddet sahneleri on numara olmuş ilk çakilen film şimdiden güme gitmiş durumda
akon2411
akon2411

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
daha az önce izledim.sürükleyiciydi.gayet de güzeldi.aksiyonu bol bir filim.
cemyilmaz0689
cemyilmaz0689

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
ilk filmden daha vasat bekliyordum ama kesinlikle yanıldım.başrol oyuncusunun değişmesiyle duyulan endişe filmin görselliğine yansılıtılmış ve mükemmel olmuş.ilk filmde bu kadar kan yoktu bu film gerçekten çok kanlı ve aksiyon dolu ;)

8/10
kaansadik
kaansadik

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
muhteşem bir filim kesinlikle ilk punisher filimini çöpe attırır bence kesinlikle izleyin
jermaine-7
jermaine-7

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İlk film güzeldi ama john travolta oynuyordu şimdi bu yok ama izliyecez ve görecez