orti-2
27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Dansı seven eğlenmek isteyen kişilerin kesinlikle gitmesi gereken bi film. Adamların yaptıklarına inanamazsınız. Beni en çok etkileyen filmin başında trende çocuk titreyerek koltuk altına girip çıkıyo, bide filmin en sonunda kızla erkeğin dansı sırasında yapılan hareketlerdi. Çok eğlendim. çoğu kişide filmi izlerken çok imrenecek hareketler var. Her filme yorum yapmam. yapıyosam bilinki izlenmesi gereken bi film. Ayrıca filmi ses sistemi çok iyi olan bi yerde izleyin parçalar ve bassları mükemmel.
danssever değilim,filmi genede izleyeyim dedim sonuçta iyi yorumlar almış bir yapım.ancak ilginç bir konu bulamadım klasik bir film olmuş dansevmezler uzak dursun.
dans severlerin mutlaka arşivlerine koyup kitap gibi okumaları gereken bir film mütiş kaleografiler mevcut filmde başından sonuna kadar tempo düşmeden ilerleyen insanı sinema salonunda koltuk tepelerinde hoplatacak kadar coşturan bi film mütiş görsel şölenin yanısıra çok güzel bir mesajıda var Kendin Ol Çünkü Hayat Başkası Olamayacağın Kadar Kısa
ilk film de harika ikinci film ilkinden daha harika.heralde ilk defa bir serinin ikincisi ilkinden daha güzel olmuş diyebilirim tabii bu sadece benim yorumum.meraklılarına ii seyirler dilerim.kaçırılmaması geren bir film.
Hayatımda ilk kez bu tarz bi film izledim ve hayatımın en büyük hatalarından biriymiş doğrusu :D Danslar ve konu o kadar sağlamki bu filme olumsuz eleştiri yapmak imkansız ve ben çok eğlendim.Bir filmden isteyeceğimden fazlası vardı.Kısaca harikaydı.Kesinlikle izleyin bu tarzı sevmiyorsanız bile izleyin seveceksiniz.
abi bugün izledim filmi kesinlikle manyaq ötesi süperdi neredeyse koltukta duramayacaktım süper şekil yapmış adamlar kesinlikle izlenmesi gereken bir film
Film bittiğinde final sahnesindeki dansı dönüp bi daha izledim.harikaydı.dansetmeyi seven herkes izlemeli bence fıkır fıkır kıpır kıpır yerimde duramadım izlerken.bende böyle dansetmek istiyorummm:)
film çok güzeldi... zaten içinde böyle güzel soundtrackler ve danslar olan bir film nasıl kötü olabilir ki...tamam belki filmin pek bi amacı yok ama o dansları yeter de artar zaten..baştan sona hiç sıkılmıyosunuz...danslar harika özellikle son sahne müthiş...o sahne için çok zorlanmışlar ama değmiş...step up da güzeldi ama bana bu film daha iyi gibi geldi...dans etmeyi ve izlemeyi sevenler kesinlikle izlesin