cidden yağmur dansı on numaraydı ama ben senaryoyu eksik buldumya.andienn hikayesi geç başlayıp heman ilerlio keşke bira daha özenselermiş ama yinede izlemesi oldukça keyili
zannedersem bu filmin üzerine bi 10 sene daha dans filmi cekmezler.zaten cekselerde bunu asabilirmi bilmiyorum.ilk filmdekinin aksine aska değilde dansa daha cok önem verilmiş.figürleri ne kadar düşünüldü bilmiyorum ama insanları dans etmeye götürecek kadar olmus.final sahnesini kac sefer izledim onu bile bilmiyorum.çıgır acmak böyle bişey olsa gerek.
arkadaşlar bir banko film daha ..10 numara..hayaller danslar figürler...ve birsey söyleyeyimmi mutlaka mangal sahnesini 2 3 defa izleyin böyle mangal partisine kac defa gittiniz..kıyafetler roller danslar hele birde final varki yerlerde süründüm onlar gibi ..anlayacagınız cok güzel olmuş..danslar harika..müzik zaten...cok farklı ambiyansa fazla kaptırmayın kendinizi..sorumluluk almam..tesekkürler..
yorumlarımı koyun bir kez olsun.. filmi tavsiye etmiyorum müzik ve dans anlamında doyurucu değil müzikalse hiç değil! profesyonel olarak dansla ilgilenen arkadaşlar özellikle beğenmeyecekler..
süper bir film sonzamanlarada böyler film ler neden çekmiyorlar anlamadım inş. bu tarz filmler çoğalır bıktım durgun gerilim tarzı filmlerden biraz hareket görün stepup1 stepup2 kesinlikle izlenmesi gereken filmler izlemeyen çokşey kaybeder